Actualitat del Club

Vols que t'enviem l'Actualitat del Club cada cop que publiquem res? Dona'ns la teva adreça:
Termes i Condicions
Notícies o dades que volem compartir amb tothom. Recull de l'activitat que fem. Anuncis o comunicats a tots els associats... Si en caben de coses aquí!

Apunta't a les 12 hores de tennis i petanca!

Imprimeix
PDF

Ja estan penjades les llistes per apuntar-se.

Recorda que tindrà lloc el proper dissabte 21 de juliol.

Enguany amb un nou repte: en tennis, farem les 12 hores, és a dir, de 5 de la tarda de dissabte a 5 de la matinada de diumenge.

Programarem tot d'activitats per amenitzar l''espera entre tanda i tandas de jugar.

Apunteu-vos abans del proper dimecres 18. Us esperem!

 

Quadres i horaris cap de setmana 30 juny i 1 juliol

Imprimeix
PDF

En la secció de competicions i en el taulell d'anuncis del club trobareu els quadres del campionat de dobles. Recordeu que els guanyadors d'aquest enfrontament la setmana vinent tornaran a jugar, és a dir si algu no pot aquesta setmana, té temps per jugar el partit fins divendres dia 6 de juliol.

 

Molta Sort!

Últim cap de setmana per recuperar partits de dobles

Imprimeix
PDF

Aquest cap de setmana, és el únic per recuperar els partits pendents. El diumenge dia 24 es farà el sorteig per fer els quadres finals. que es jugaran els caps de setmana 30 de juny i 1 de juliol i 7 i 8 de juliol les finals.

Per jugar els partits contacteu amb en Toni perquè us reservi l'hora a la que desitgeu jugar el campionat atraçat.

 

Molta sort !

Reserves de pista a l'estiu

Imprimeix
PDF

A partir d'avui dia 26 de juny, ja no es podrà reservar pista per internet fins nova ordre. En el bar tindràn cada dia el full de reserves i es podrà apuntar demanant-ho a la Fina, la dona que està en el Bar.

 

 

Penjats Horaris Cap de setmana 16 i 17 de Juny

Imprimeix
PDF

A la web estan penjats els horaris per aquest cap de setmana, si veieu que el vostre partit no esta possat, es degut que l'altre parella m'ha comentat que no poden jugar i és aquesta que s'ha de possar en contacte amb vosaltres per jugar el partit.

Recordeu que la setmana que vé és la única per recuperar els partits atraçats i que a partir del juliol comencen els quadres.

Molta sort!