Actualitat del Club

Vols que t'enviem l'Actualitat del Club cada cop que publiquem res? Dona'ns la teva adreça:
Termes i Condicions
Notícies o dades que volem compartir amb tothom. Recull de l'activitat que fem. Anuncis o comunicats a tots els associats... Si en caben de coses aquí!

El Campionat Absolut d'Espanya prop de casa!

Pels qui us agradi gaudir del tennis d'alt nivell en directe, la setmana del 6 al 15 de desembre es celebra al Club de Tennis Cercle Sabadelles 1856 el Campionat Absolut d'Espanya individual.

Cercle Sabadellès 1856
Crta. Bellaterra, Km 5.1 - 08205 Sabadell
Telf 937215154 - Fax 937215281

Loteria: El plaç s'acava el 7 de desembre

Us recordem que el proper diumenge dia 7 s'acaba el plaç per reservar dècims de loteria. Juguem el 35.285 a l'administració de Cardedeu.
Els dècims els repartirem i cobrarem al Club els dies 7 i 14 de decembre de 11 a 13.
Els que hagueu reservat i no hagueu recollit el vostre dècim el dia 14, els retornarem a l'administració de Cardedeu i haureu d'anar allà a comprar-lo.
"Que la suerte os/nos acompañe".

El CT Montseny participa a la Marató de TV3!

Estimats amics, amb motiu de la Marató de TV3, us convidem a passar un matí tots junts al Club de Tennis Montseny.

El proper dia 14 de desembre, TV3 organitza la Marató en favor de les malalties mentals. Com que, per culpa de la crisi, tots (socis i no socis) estem molt angoixats ideprimits, em decidit solidaritzar-nos amb la Marató de TV3, així que obrim les portes perquè tothom que ho vulgui pugui participar, encara que no sigui soci del club.

El dia 14, des de les 9:00 fins a les 13:30, organitzarem una diada de tennis, petanca i bitlles. Al final gaudirem d’un petit piscolabis per recuperar les forces. La inscripció serà de 3€ per participant, amb els quals col·laborareu amb la Marató. Disposaremd’una urna per recollir aquells donatius que vulgueu afegir. El termini d’inscripció es tanca el dijous 11.

Per participar us heu d’inscriure a les llistes del panell del club o enviant un correu electrònic a info@ctmontseny.es. Heu de triar si voleu participar a tennis o a petanca i paral·lelament podreu disputar partits de bitlles. Pels nens, especifiqueu-nos sisplau l’edat.

Aprofiteu per desdeprimir-vos i desangoixar-vos amb nosaltres i col·laborar en la investigació de les malalties mentals.

US ESPEREM! NO US HO PERDEU!

¡Felicidades Campeones!

Por fin ha finalizado el campeonato de dobles que iniciamos el pasado verano. Sinceramente, me doy por satisfecho con el resultado obtenido por todos vosotros en cuanto a participación se refiere (el fair play y otros elementos ya acostumbrais a tenerlos) y sobretodo por tener la oportunidad de ver a gente que hacía tiempo que no los teníamos sobre las pistas; de hecho, creo que la última vez que jugaron algunos de los participantes de este campeonato lo hicieron con raquetas de madera!
Pero lo más importante, además de felicitar a todos los participantes, es hacerlo a los flamantes ganadores. Me consta que ambas finales estuvieron disputadas y pudieron caer para cualquiera de las parejas finalistas pero al final se alzaron con el triunfo las parejas formadas por Jaume y Lluís Vallmitjana por un lado y Sergio Pradillos y Antonio Lidón por el otro. Me encanta también el hecho de haber tenido una pareja femenina en una de las seminales y os animo a todas a apuntaros en los campeonatos que hagamos a partir de ahora.
Por otro lado, me gustaría mantener una reunión con los aficionados al tenis para comentar próximos campeonatos, sugerir mejoras, explicaros el funcionamiento del ránking que hemos confeccionado y de paso repartir los premios de este campeonato. Creo que es una cita que nos interesa a todos los que queramos sumar para mejorar este deporte en el club, por lo que os espero a todos vosotros. Pondré la convocatoria en el tablón de anuncios del club, pero intentaré que Pau la cuelgue además en la web.
Hasta la próxima campeones!

Facebook: "Amics del Club de Tennis Montseny"

Continuant amb la recerca de maneres en qué podem millorar la gestió del Club amb l'ús de les noves tecnologies, anem a veure quin partit li podem treure a les Xarxes Socials.
De moment, per aquells de nosaltres que estem a Facebook, hem creat un Grup on podem compartir informació i debatre: "Amics del Club de Tennis Montseny". Les incorporacions les aprovem internament, no és per qualsevol persona que s'hi vulgui apuntar.

A veure quans ens hi congregue'm! Ja esteu tardant a fer clic a l'enllaç per apuntar-s'hi (primer s'ha d'estar registrat a Facebook, evidentment).

A tots els Pares: Competicions Comarcals Benjamí, Aleví i Infantil

Hem penjat a la web, a l'apartat "Compaticions", els calendaris que ens ha fet arribar la Federació Catalana e Tennis pels campionats Benjamí Masculí, Aleví Masculí i Infantil Femení.
No deixeu de consultar-los.
Sort als nostres futurs campions!

Tencada la inscripció al Pentatló...

... Som 85 "pentatletes" al final!
Per esports:
- 56 apuntats a tennis
- 44 a petanca
- 36 a ping-pong
- 60 a bitlles
- 31 a les cartes

Aquest cop competirem defensant 4 equips. Publicarem les llistes més endavant.
Aneu escalfant!

Loteria de Nadal: Aquest any tocarà el 35.285!

Ja podeu reservar dècims de loteria. Juguem el 35.285 a l'administració de Cardedeu.
Si en voleu, tenim les llistes penjades al Club per apuntar-se. Si us va malament apuntar-vos, ens podeu enviar un correu electrònic a info@ctmontseny.es
La data límit per apuntar-se és el 7 de decembre. Els dècims els repartirem i cobrarem al Club els dies 7 i 14 de decembre de 11 a 13.
Els que hagueu reservat i no hagueu recollit el vostre dècim el dia 14, els retornarem a l'administració de Cardedeu i haureu d'anar allà a comprar-lo.

Administració de Loteria: BLAS RODILLA GOMEZ
Diagonal Fivaller, 12
08440 CARDEDEU - BARCELONA
Tel: 938 713 319
Fax: 938 462 062
Veure Mapa

Estem a Youtube!

Ens heu demanat més d'un veure el vídeo de l'Avantprojecte que els arquitectes ens han preparat pel projecte de nous vestidors i gimnàs. L'hem pujat a YouTube per compartir-lo amb tothom:

 

Recordatori: Queda una setmana de temps per apuntar-se al pentathlon del 9 de novembre!

Ja només queden dues setmanes pel pentathlon. Properament penjarem informació addicional de les proves.

De moment, tan sols recordar-vos que el plaç per apuntar-se és fins el proper dilluns 3 de novembre que tencaerm les llistes i organitzarem els grups.

Animeu-vos, ja som 60 inscrits però en volem molts més!