Actualitat del Club

Vols que t'enviem l'Actualitat del Club cada cop que publiquem res? Dona'ns la teva adreça:
Termes i Condicions
Notícies o dades que volem compartir amb tothom. Recull de l'activitat que fem. Anuncis o comunicats a tots els associats... Si en caben de coses aquí!

A tots els Pares: Competicions Comarcals Benjamí, Aleví i Infantil

Hem penjat a la web, a l'apartat "Compaticions", els calendaris que ens ha fet arribar la Federació Catalana e Tennis pels campionats Benjamí Masculí, Aleví Masculí i Infantil Femení.
No deixeu de consultar-los.
Sort als nostres futurs campions!

Tencada la inscripció al Pentatló...

... Som 85 "pentatletes" al final!
Per esports:
- 56 apuntats a tennis
- 44 a petanca
- 36 a ping-pong
- 60 a bitlles
- 31 a les cartes

Aquest cop competirem defensant 4 equips. Publicarem les llistes més endavant.
Aneu escalfant!

Loteria de Nadal: Aquest any tocarà el 35.285!

Ja podeu reservar dècims de loteria. Juguem el 35.285 a l'administració de Cardedeu.
Si en voleu, tenim les llistes penjades al Club per apuntar-se. Si us va malament apuntar-vos, ens podeu enviar un correu electrònic a info@ctmontseny.es
La data límit per apuntar-se és el 7 de decembre. Els dècims els repartirem i cobrarem al Club els dies 7 i 14 de decembre de 11 a 13.
Els que hagueu reservat i no hagueu recollit el vostre dècim el dia 14, els retornarem a l'administració de Cardedeu i haureu d'anar allà a comprar-lo.

Administració de Loteria: BLAS RODILLA GOMEZ
Diagonal Fivaller, 12
08440 CARDEDEU - BARCELONA
Tel: 938 713 319
Fax: 938 462 062
Veure Mapa

Estem a Youtube!

Ens heu demanat més d'un veure el vídeo de l'Avantprojecte que els arquitectes ens han preparat pel projecte de nous vestidors i gimnàs. L'hem pujat a YouTube per compartir-lo amb tothom:

 

Recordatori: Queda una setmana de temps per apuntar-se al pentathlon del 9 de novembre!

Ja només queden dues setmanes pel pentathlon. Properament penjarem informació addicional de les proves.

De moment, tan sols recordar-vos que el plaç per apuntar-se és fins el proper dilluns 3 de novembre que tencaerm les llistes i organitzarem els grups.

Animeu-vos, ja som 60 inscrits però en volem molts més!

¡Queda inaugurado el blog del Tenis!

Sinceramente, estoy encantado de pertenecer a un club definitivamente ubicado en este siglo. Si bien no contamos todavía con local propio donde disfrutar de todas las instalaciones al completo, por lo menos ya tenemos página web en condiciones donde espero, podamos TODOS colgar nuestras impresiones, sugerencias o inquietudes que nos hagan mejorar el club.
Por mi parte y junto a Toni, me encargaré de alimentar el blog con notícias, actualizaciones de campeonatos (próximos enfrentamientos), nuevos campeonatos, etc...
También estamos preparando un ránking por categorías, en principio lo haremos masculino y femenino y más adelante lo haremos con el infantil, donde esperamos que se pueda disfrutar de un campeonato dinámico y que dure todo el año. Por supuesto, el éxito de éste así como de todos los campeonatos que realizamos, depende únicamente de todos nosotros.
Desde la sección del tenis, esperamos vuestros comentarios a partir de este momento.
Como suele decirse... a disponer!

¡Estrenamos Web!

Hoy estrenamos nueva versión de la web (que iremos puliendo en los próximos días). La primera versión costaba mucho de actualizar, y eso hizo que fuésemos dejando de usarla para comunicar.

Esta nueva versión está más al día. Como veis, la parte de publicación de noticias es la central, y ahora admite más cosas:
1) Todos podeis hacer comentarios a las noticias.
2) Os podéis suscribir para que se os envíe un correo electrónico

Os invito a que os suscribáis dando vuestro correo electrónico, y a correr la voz para que se difunda rápido este mensaje.

9 de Novembre: Apunta't al Pentathlon

Ja han passat molts dies des de les 10 hores de tennis i petanca, i com no volem que us rovelleu i estem en temps de crisi, hem pensat que alguna cosa hem de fer.

Animeu-vos a participar al nostre PENTATHLÓN. No és necessari participar a totes les activitats. Aquestes seran: TENNIS, PETANCA, PING PONG, BITLLES I CARTES

Preu per assistents: 7 € Adult i 4€ fins a 12 anys.

Venda de tiquets: primera hora del matí.

Començament: 9 del matí.

Dinar: entre les 13 i les 15 hores .

Amanida, vedella a la xocolata, begudes i postres.

Acabament: 17 hores aproximadament.

Últim dia per apuntar-vos: 3 de novembre. (MOLT IMPORTANT!)

Les llistes estaran penjades al taulell d’anuncis del club, i haureu d’assenyalar amb una creu a quines activitats voleu participar. Hi haurà premis per tots els guanyadors.

Si només voleu venir a dinar amb nosaltres i no voleu participar en res, apunteu-vos a la llista sense marcar cap activitat. El preu és el mateix.

En cas de pluja ho aplaçarem al diumenge següent i ho notificarem al panell informatiu del club.

Animeu-vos, la tardor també pot ser divertida. Com més serem, millor ens ho passarem!!! Us avançarem les noves propostes per aquest hivern.

La comissió de festes

5 de juliol, campionat de dobles mixtes

Des de les 6 de la tarda fins la una de la nit, 16 parelles varen competir entre elles. En acabar, tots a la piscina!
L'enhorabona per les parellez guanyadores, Marta i Toni, Maria i James!

6 de julio, Asamblea General Extraordinaria

Os esperamos el próximo 6 de julio a las 11 en nuestro local social, especialmente a los miembros con derecho a voto. El objetivo es decidir la mejora de la pista 1 para colocar el mismo tipo de superficie que en las pistas 2 y 3. También os informaremos del estado del proyecto de construcción de unos nuevos vestuarios y gimnasio.
La Junta Directiva