Actualitat del Club

Vols que t'enviem l'Actualitat del Club cada cop que publiquem res? Dona'ns la teva adreça:
Termes i Condicions
Notícies o dades que volem compartir amb tothom. Recull de l'activitat que fem. Anuncis o comunicats a tots els associats... Si en caben de coses aquí!

Canvi de dia de "Bitlles i Migas"

Per no coincidir amb el dinar del 10è aniversari del Local Social de Les Faldes, movem el torneig de bitlles i posterior dinar de migas al diumenge 22 de Novembre.

10è Aniversari del Centre Cívic Les Faldes

Cartell

Ens fem ressò d'aquest comunicat que acabem de rebre de l'Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor, relacionat amb el desé aniversari del Local Social de Les Faldes, i el 30è de la Unió Esportiva Les Faldes:

A totes les entitats i associacions de Sant Pere,

Us fem arribar el cartell amb els actes de celebració del desè aniversari del Centre Cívic Les Faldes del Montseny i el 30è aniversari de la Unió Esportiva Les Faldes perquè en feu la màxima difusió.

Recordeu que si voleu retirar un tiquet pel dinar gallec del dissabte 21 de novembre ho podeu fer en el centre cívic de Les Faldes, el restaurant Casa Alba o a les oficines de l’Ajuntament de Sant Pere.

 

Us esperem!!

 

Àrea de Comunicació

Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor

C/Nou, 26

08458 - Sant Pere de Vilamajor

T. 93 845 00 08

F. 93 845 20 59

www.vilamajor.cat

 

 

 

Comencen els campionats de Comarques per equips

Aquest cap de setmana comencen els campionats de Lliga per Comarques per Equips, que organitza la Federació Catalana de Tennis.

Aquest any tornem a tenir tres equips, l'Aleví Masculí, l'Infantil Masculí i el Senior +30.

En la secció de Competicions veureu els calendaris, grups i la relació dels equips que participen en els nostres grups, a més hi ha un arxiu d'acta del partit per si alguna vegada el capita no pot anar a acompanyar el grup tingueu un lloc per imprimir l'acta que s'ha d'omplir.

A part dir que els partits es jugaràn els dissabtes i diumenges per la tarda.

Quadres Finals Campionat de Dobles

Després de la setmana que hem deixat per recuperar els partits atraçats venen les eliminatories, per cert, hem de felicitar a tots els participants del Femení, ja que s'han disputat TOTS els partits que tocaven (20) i no hi ha hagut cap W.O. Respecte al Absolut, no podem dir el mateix, però les dades són també molt bones, de 40 partits que s'havien de jugar, només 6 han sigut W.O, un 15%.

Els quadres estan penjats a la web, en la secció de Competicions, segons el sorteig celebrat dissabte dia 7 a les 13h.

Durant la setmana posarem els horaris, penseu que cada cap de setmana es jugarà una eliminatoria, és  a dir que si un partit s'aplaça per causes que no siguin climatològiques, s'haura de jugar abans de l'altre cap de setmana.

Molta sort per les parelles que encara queden !!! 

El programa del "Quèquicom" dedicat al tennis el passen al 13 de novembre

Doncs això, que hi ha un canvi de dia d'emissió, per si el volieu veure.

Es manté la hora de les 21:30

 

Actualitzat Classificació Campionat Dobles

En la secció de Competicions podeu veure com han quedat els diferents grups a l'última jornada.

Recordeu que el cap de setmana 7 i 8 de Novembre són jornades per recuperar els partits atraçats, que són els següents:

  • Montse De Paco-Victor Ortiz vs Miguel Chillon-Alberto Chillon
  • Pedro Romero-Miguel Navas vs Sergio Baguena-Rafa Martinez
  • Amable Moran-Jose Luis De Torres vs Domingo Ibañez-Francisco Fernandez
  • MªJose Alsina-Patricia Puig vs MªAngeles Manzano-Cristina Lafuente
  • Marian Palomares-Luisa Sanchez vs Lidia Castilla-Alvaro Castilla
  • Marian Palomares-Luisa Sanchez vs Marta Lloret-Dani Martin

Des de l'organització volem felicitar a tots els participants per la seva implicació al campionat de dobles, recordar que en els grups Absolut, es classifiquen els dos primers i els grups femenins es classifiquen els 4 primers.

El dissabte dia 7 de novembre a les 13h. es farà el sorteig del quadre absolut, amb l'esmena del grup 1 ja que encara no sabem qui quedarà en 1º lloc i qui 2º. Respecte el quadre femení, els emparellaments al ser creuats, el quadre es forma sol i no necessita sorteig.

Moltes gràcies a tots!

Programa Especial sobre Tennis al Quèquicom del 33!

Programa: “Quèquicom”

Cadena: 33

Dia d’emissió previst: divendres 6 de novembre 2009.

Hora d’emissió prevista: 21.30 h

Director del programa: Jaume Vilalta

Presentador: Marc Boada

Títol: “Tot és rodó en el tenis”

Què te a veure el tenis amb els babilonis i la maizena? Quin campió és capaç de fer girar la pilota a 5.000 revolucions per minut? I com és que han de ser peludes, les pilotes de tenis?

El tenista Galo Blanco, que va arribar a ser el 40 del món, ensenya a la reportera Samantha Vall a donar diversos efectes a la bola. El vol i el rebot són radicalment diferents segons el cop, la superfície i el pèl de la pilota. La resposta implica la física aeronàutica. Daniel Crespo, de la Universitat Politècnica de Catalunya, ho explica a la pista del Club Tennis Sant Cugat.

En el tenis tot està tan controlat que no només es mira la pressió de les pilotes, sinó també el lloc on es juga. A prop del mar, com a Barcelona, hi ha més pressió atmosfèrica i, per tant, la pilota corre menys que a Madrid, que està a 600 metres d’alçada.

Marc Boada, el científic del programa, ens fa notar que el sis és el número màgic del tenis. En aquest esport es compta com si fos un rellotge. Per aclarir-ho es remunta a l’antiga Mesopotàmia i passa per l’any solar i el cercle.

I de les matemàtiques a la fisiologia. Els colzes i els canells dels jugadors de tenis i pàdel acostumen a patir lesions. El servei mèdic del Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat del Vallès aconsella a la Samantha com ha de fer el cop per no danyar les articulacions. L’altre factor és la raqueta, que ha de transmetre la força a la pilota sense retrucs. Per aconseguir-ho, els fabricants apliquen la nanotecnologia i fins i tot hi posen fluids no newtonians. Una maizena densa és un fluid d’aquest tipus: la seva viscositat varia segons la pressió i la temperatura. Hi ha raquetes que tenen un fluid dins del marc que es posa més rígid com més fort és l’impacte. Amb l’ajuda de la tecnologia, jugadors com Andy Rodick aconsegueixen fer serveis a 246 km/h!

O sigui que al tenis hi ha més física del que es pensa.

Actualitzada penúltima jornada Campionat Dobles

En la secció de Competicions teniu actualitzada la classificació de tots els grups de dobles, tant l'absolut com el Femení. Si hi ha algun error, notifiqueu-m'ho el més ràpid possible.

Aquesta setmana, és la última jornada, totes les parelles ja els hem programat els seus 4 partits, la setmana vinent, 7 i 8 de novembre, serà una jornada per recuperar els partits atraçats, en cas que dilluns no tinguem notificació de resultats dels partits aplaçats donarem com a perdedor, la parella que va aplaçar primerament el partit.

Cal recordar, que només es classificaràn per la següent fase, els dos primers classificats en els grups del Absolut i els 4 primers classificats en els grups del Femení.

Els partits d'eliminatories es començarà el cap de setmana 14 i 15 de novembre, si la climatologia ens ho permet.

En la secció de Competicions, també estan els horaris d'aquesta última jornada.

Recordeu que per recuperar els partits aplaçats, podeu reservar sense cap cost, només alhora de jugar ens ho heu de notificar.

30 d'Octubre: Castanyada 2009

Us esperem a tots el divendres 30 d'octubre, a les 20:00, al Local Social de Faldes per la Castanyada. Es un acte que nosaltres coorganitzem amb l'Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor, els Caminaires de Faldes, la Unió Esportiva Faldes i els Amics del Country, i on hi col·labora també el Forn Ninot.

No hi falteu!

 

ATTACHMENTS TITLE
DOWNLOAD THIS FILE (Castanyada\'09.pdf)Cartell Castanyada[ ]121 Kb

Actualitzat Classificació Campionat Dobles

En la secció de Competicions teniu actualitzada la classificació de tots els grups de dobles, tant l'absolut com el Femení. Si hi ha algun error, notifiqueu-m'ho el més ràpid possible.

També, en la mateixa secció podreu veure els horaris per el cap de setmana 24-25 d'octubre. 

 Recordeu que per recuperar els partits aplaçats, podeu reservar sense cap cost, només alhora de jugar ens ho heu de notificar.