Actualitat del Club

Vols que t'enviem l'Actualitat del Club cada cop que publiquem res? Dona'ns la teva adreça:
Termes i Condicions
Notícies o dades que volem compartir amb tothom. Recull de l'activitat que fem. Anuncis o comunicats a tots els associats... Si en caben de coses aquí!

Penjats els horaris del cap de setmana 12 i 13 de Febrer

Estan penjats en la secció de competicions, els horaris per aquesta setmana del campionat social. Com que aquesta setmana hi juguen dos equips a casa nostre altres tornetgos, hi han menys partits.

Això si, els partits aplaçats s'han d'anar jugant, aprofiteu que fa bon temps per jugar-los ara, recordeu que per reservar pista si contacteu amb en Toni, ell us reservarà la pista.

També, els quadres estan actualitzats.

Penjats els horaris del cap de setmana 5 i 6 de Febrer

Ja esta penjat, els horaris dels cap de setmana 5 i 6 de Febrer, i corregida l'errata del partit Jordi Gutierrez vs Domingo Ibañez, que en realitat l'enfrontament és Jose Luis Espinosa vs Domingo Ibañez.

 

Inici Campionat Social

En la secció Competicions, esta adjuntat tots els quadres i entre avui i demà, estaran penjats els horaris de partits.

Penseu que som  69 inscrits, això vol dir que no tothom podrem jugar en el mateix cap de setmana, en el quadre hi ha gent que esta excepta de jugar algun partit, això s'anomena BYE, llavors aquesta persona haurà d'esperar un enfrontament entre altre gent, fins que aquest partit no es jugui, ell/a no podrà disputar el seu partit.

Com podeu observar, al costat de cada nom hi ha un telèfon per posar-se en contacte amb la persona en cas de no poder assistir al partit i/o intentar adelantar/atrasar el partit. En el cas dels infantils el mobil, és d'un dels pares del nen.

Penseu que serem bastant estrictes amb el compliment de dates de partits, ja que el campionat s'ha d'acabar el dia 17 d'abril, llavors un partit ajornat, donarem molt poc marge per jugar-lo, si no es juga, la persona que l'ha aplaçat, perdrà per W.O

Avui o demà hi hauran posats els horaris tant a la web com en el taulell d'anuncis, sempre podeu modificar els horaris, i si voleu la pista reservada, comuniqueu-li a en Toni i ells us reservarà la pista.

Molta sort a tots/es!

 

Última setmana per apuntar-se al campionat Social

Els hi comuniquem que queda una setmana per inscriure's al campionat social 2011, fins  diumenge dia 30 a les 12h, que es farà el sorteig del quadre al club.

Animeu-vos.

 

Campionat Social 2011

Us comuniquem que en el tauler d'anuncis del club, hi ha penjat les llistes per participar al nou campionat de tennis. Aquesta vegada és individual i és en forma d'eliminatories, si es perd el primer partit es va a un 2on quadre de consolació. Hi haurà 3 categories, Absolut, femeni i Infantil Sub 12.

Hi ha temps per apuntar-se fins el dia 30 de Gener a a les 12h, que és quan es realitzarà el sorteig de tot el quadre.

Aquest any volem fer que l'entrega de premis sigui una festa, i ho farem mitjançant un dinar al club, on per el matí es jugarà totes les finals i després hi haura un dinar per tots els participants del torneig i qui ens vulgui acompanyar.

El Dinar es farà el 17 d'Abril, el chef encara esta rumiant que farem, tant aviat com es decideixi us ho comunicarem.

En aquest campionat hi haurà una inscripció, el que costa el dinar, aproximadament 8€ adults i 5€ nens menors de 12 anys, el preu pot variar depenent del dinar que s'elabori, i el pagament s'abonarà juntament amb el rebut de soci.

En el taulell també hi ha una casella per apuntar-se només al dinar, en cas d'acompanyants o de socis que no vulguin apuntar-se al campionat però volen participar en la festa cloenda. El preu serà el mateix que l'inscripció al campionat.

En el quadre hi haurà caps de serie, i aquest es regiràn per el ranking a dia 30 de gener, que és el dia del sorteig.

Aquest campionat PUNTUA per el ranking. Els enfrontaments durant el campionat són com a reptes, és a dir si s'enfronten la persona que ocupa el 20è lloc contra el 5è i aquest últim perd, la persona que esta en la posició 20 puja al 5è lloc i aquesta perd una posició.

Recordeu, que no participar en un campionat es té una penalització de 10 llocs al ranking.

Perdre el primer partit per W.O. vol dir la eliminació total del campionat, aquesta persona no podrà anar al quadre de consolació, i tindrà els mateixos afectes com si no s'hagués apuntat.

Més endavant anunciarem el menu del dia 17 d'Abril.

Sort a tothom i animeu-vos a participar.

Ens ha deixat la Mari Reche

La nostra estimada amiga, la Mari Reche, ens ha deixat aquesta nit.

Volem expresar el nostre condol a tots els seus.

Per qui els vulgui/pugui acompanyar en aquest moment, l'enterrament serà demà dilluns 10 de gener, a les 11:00, al tanatori de Granollers.

Descansi en Pau.

 

Noves quotes de Soci per l'any 2011

Us informem que l'Assemblea General Ordinària del passat 12 de desembre va aprobar les següents quotes:

  • Adult: 12,5 €/mes
  • Transeunt: 19 €/mes
  • Infantil: 6 €/mes
  • Major 65 anys: 5 €/mes

Les quals tindran vigència a partir de l'1 de gener.

 

Preus Llicències 2011

La Federació Catalana de Tennis ens ha fet arribar els preus de les llicències per l'any 2011, que van ser aprovades a l'Assemblea General Ordinària del passat 20 de desembre:

Anyals:

  • Fins a la categoria cadet (16 anys inclosos): 24,50€
  • Juvenils ( 17 i 18 anys): 28€
  • Sèniors (a partir de 19 anys): 48€
  • AETC: 71€
  • Àrbitres: 62€
  • AETC i Àrbitre: 82,80€

Trimestrals (15 de juny al 15 de setembre i últim trimestre de l’any):

  • Fins a la categoria cadet (16 anys inclosos): 7,40€
  • Juvenils ( 17 i 18 anys): 8,25€
  • Sèniors (a partir de 19 anys): 16,25€

 

Hem fet la Marató

Agraïm a tots els que us heu apropat aquest dissabte per participar a l'acte de recaptació per La Marató de TV3.

Entre tots hem recaptat 215 euros que ja hem entregat.

La notícia va ser com no recollida per Vilamajor TV:

http://www.videotecaip1.com/vilamajortv/

 

Semifinals i Finals del Campionat de Dobles

Aquest cap de setmana 18 i 19 de Desembre, si el temps ens acompanya, tindrem les semifinals i les finals del campionat de dobles.

L'horari de les semifinals estan penjats tant en el club com en la web, els horaris de les finals us ho comunicarem un cop finalitzin les semifinals, ja que depenent de qui es classifiqui per les finals es podrà fer en un horari o un altre.

Molta sort per els participants.