Actualitat del Club

Vols que t'enviem l'Actualitat del Club cada cop que publiquem res? Dona'ns la teva adreça:
Termes i Condicions
Notícies o dades que volem compartir amb tothom. Recull de l'activitat que fem. Anuncis o comunicats a tots els associats... Si en caben de coses aquí!

Penjats els horaris del cap de setmana 12 i 13 de Març

En la secció de competicions estan posats els partits per aquest cap de setmana. Si plogués, es tornarien a reprogramar els partits per la setmana vinent.

Si algú el vol jugar entre setmana o en diumenge, ho pot fer.

Teatre al Local Social de Faldes

Assemblea General Ordinària

El proper diumenge 27 de març tindrà lloc l'assemblea general ordinària, al local social del club, a les 10 en primera convocatòria i a les 10:30 en segona.

Dins l'espai per socis trobareu la documentació associada, que igualment us ha sigut remesa per correu electrònic o postal, depenent del cas.

Us hi esperem!

 

Penjats els horaris del cap de setmana 5 i 6 de Març

Aquesta setman només es juguen els partits del quadre Absolut de Consolació, i només estan programats els partits per el dissabte, ja que diumenge es juga un campionat de Catalunya i estaràn ocupades les pistes tot el matí, si hi ha algú que no pot jugar aquest dissabte, truqueu al vostre contrincant i si quedeu en un altre dia, comenteu al Toni dia i hora per que us reservi pista.

Hi ha hagut un canvi en el quadre de consolació, ja que hi havia una persona que no estava dintre del sorteig, que li pertoca anar a consolació, com que avui dimecres ja s'ha jugat un partit avançat no podem sortejar tot el quadre, llavors hem introduït per sorteig a aquesta persona al quadre.

Si veieu que en les properes setmanes, teniu compromisos i us és impossible jugar els partits que us queden, podeu avançar partits.

Festa Hippie 5 de març al Local Social

Penjats els horaris del cap de setmana 26 i 27 de Febrer

Estan penjats en la secció de competicions, els horaris per aquesta setmana del campionat social.

Aquest cap de setmana comencen el quadre de consolació Femeni, la setmana vinent començarà el quadre de consolació absolut.

També, els quadres estan actualitzats.

Carnestoltes 2011 al Local Social de Faldes

Ens fem ressó del següent comunicat de l'àrea de Comunicació de l'Ajuntament de Sant Pere:

A totes les entitats i associacions de Sant Pere,

Adjunt us trameto cartell de la festa de Carnestoltes infantil que tindrà lloc el dissabte 5 de març en el local social de les Faldes. Preguem feu la màxima difusió.


Penjats els horaris del cap de setmana 19 i 20 de Febrer

Estan penjats en la secció de competicions, els horaris per aquesta setmana del campionat social.

Ja garirebé tothom ha jugat el primer partit, o fins i tot gent ha jugat dos partits. Aquest cap de setmana el dissabte dia 19 a les 12:30h es farà el sorteig del quadre de consolació Femení, és  a dir la setmana que ve tornarà a jugar totes les dones que varen perdre el primer partit.

També, els quadres estan actualitzats.

Penjats els horaris del cap de setmana 12 i 13 de Febrer

Estan penjats en la secció de competicions, els horaris per aquesta setmana del campionat social. Com que aquesta setmana hi juguen dos equips a casa nostre altres tornetgos, hi han menys partits.

Això si, els partits aplaçats s'han d'anar jugant, aprofiteu que fa bon temps per jugar-los ara, recordeu que per reservar pista si contacteu amb en Toni, ell us reservarà la pista.

També, els quadres estan actualitzats.

Penjats els horaris del cap de setmana 5 i 6 de Febrer

Ja esta penjat, els horaris dels cap de setmana 5 i 6 de Febrer, i corregida l'errata del partit Jordi Gutierrez vs Domingo Ibañez, que en realitat l'enfrontament és Jose Luis Espinosa vs Domingo Ibañez.