Actualitat del Club

Vols que t'enviem l'Actualitat del Club cada cop que publiquem res? Dona'ns la teva adreça:
Termes i Condicions
Notícies o dades que volem compartir amb tothom. Recull de l'activitat que fem. Anuncis o comunicats a tots els associats... Si en caben de coses aquí!

Penjat Horaris 2 i 3 de Juliol

Estan penjats els horaris del 2 i 3 de Juliol, aquests ultims caps de setmanes, els horaris per la tarda són diferents començant la primera ronda a les 18:30 i la ultima a les 20:00.

Ja només queden 3 jornades i el campionat es finalitza el dia 31 de Juliol, aneu jugant els partits endarerits !!!

 

Molta Sort!!!

Penjat Horaris 18 i 19 de Juny

Estan penjats els horaris d'aquesta setmana, cal a destacar que els dos grups de femenins, aquesta setmana descansen, i els grups d'infantils i el grup 4 d'absolut també descansen.

Cal a dir que dissabte per la tarda les pistes estan lliures, si la gent té algun partit pendent, pot reservar pista i jugar partits atrassats.

La setmana vinent, tots els grups descansen per ser pont de Sant Joan, i el campionat finalitzarà el dia 30 de Juliol.

Només juga els grups 1, 2 i 3 del grup absolut.

 

En Juan Antonio Moreno ens ha deixat

Ens dol comunicar-vos que aquesta nit ha mort el nostre company i amic, en Juan Antonio Moreno.

Des d'aquí transmitim el nostre condol a la família. Podreu acompanyar-los al Tanatori de Granollers a partir d'aquesta tarda a les 15:00

El funeral es celebrarà demà, divendres, a les 10.

 

Penjat Horaris 21 i 22 de Maig

En la secció de Competicions estan penjats els horaris d'aquest cap de setmana. Aquest cap de setmana coincidim tots els grups, per això pot haver menys horaris lliures per els socis que vulguin jugar fora del campionat o per oci, demanem disculpes, per tenir les pistes reservades.Val a dir que sempre hi han partits aplaçats al cap de setmana i gairebe tots apunten al taulell d'anuncis que ho aplacen, amb la cancelació de la pista reservada.

També hi ha hagut una baixa en el grup 4, amb la conseqüencia, que els seus enfrontaments queden anul·lats, i quan algun membre del grup s'enfrontava amb aquest, descansara...

Hi han grups que ja porten 3 jornades, hi ha gent que té partits atrassats, durant la setmana podeu recuperar partits i si només podeu el cap de setmana busqueu un foradet per jugar aquest partits, perquè al final ja sabem que ho deixem a finals de campionats i després s'ens acomula un munt de partits...

Els grups estan actualitzats, si hi ha algun error en el resultats o no hi ha resultats, és perquè els desconeixo, si m'envieu un mail ho rectificaré. escolatennis@ctmontseny.es

Molta sort a tots.

La Manoli Ramírez ens ha deixat

Aquesta nit, la Manuela, esposa d'en Julio Valladares, mare d'en Julio Valladares Ramírez, i germana d'en Eduardo Ramírez, i persona molt estimada per tots qui l'hem conegut, ens ha deixat.

L'enterrament serà demà dijous 12, a les 15:30, al Tanatori de Granollers.

Vagi des d'aquí el nostre condol al tots els seus.

Inici Campionat Lliga 2011

Aquest cap de setmana dia 7 i 8 de Maig comença el campionat en format de lliga. En la secció de competicions trobareu tant els grups i el calendari, es jugarà aproximadament 3 setmanes seguides i una de descans, encara així podeu adelantar els partits si preveieu que no podeu jugar un determinat cap de setmana.

Com sempre també es pot jugar entre setmana, avisant amb antelació per poder reservar pista.

Aquest vespre es penjaran l'ordre de joc d'aquest cap de setmana tant a la web, com en el taulell d'anuncis. El grup 4 i els Infantils aquesta setmana no juguen.

 

Molta sort a tots i totes

CT MONTSENY CAMPEONAS GRUPO 4 XVI LLIGA FEMENINA +30

Este fin de semana nuestro equipo femenino +30 se ha proclamado campeon matemàticamente del grupo 4 al sumar 9 puntos de los 9 que tenian pendientes, por partidos atrasados.

Solo necessitavamos 8 puntos para quedar primeras de grupo y asi ascender al Grupo 3 el pròximo año.

El fin de semana comenzo muy bien, el sabado por la mañana recibimos al CT SANT GERVASI. Antes de iniciarse el enfrontamiento, ya habian ganado un punto, por WO, asi que solo se habia de jugar un individual y un dobles, el individual, se saco muy bien i muy comodo, Encarna Martos le endoso un 6/0-6/0 a la jugadora de CT Sant Gervasi y el segundo partido la pareja formada por Nuria Mut i Mª Cruz De Paco, ganaron su partido de dobles por 6/2 i 6/4, el primer set fue muy bien, muy comodo, siempre por delante del marcador y en el segundo set, se tuvo que esperar al noveno juego para que nuestras jugadoras rompieran el servicio de las contrincantes, para finalizar el set i partido. Al final 3-0 para CT MONTSENY.

Por la tarde a las 16:30 del mismo sabado, nos enfrentamos al CERCLE SABADELLES "C", donde tambien conseguimos los 3 puntos, Encarna Martos gano por un 6/1-6/1 a la jugadora nº1 del Cercle, donde el marcador no refleja los apuros que tuvo Encarna para sacar el partido adelante.

En canvio Maite Gutierrez no tuvo ningun problema para deshacerse de la nº2 del Cercle por un 6/0-6/2 i el dobles finalmente se gano tambien muy comodo por nuestras jugadors Nuria Mut i MªCruz De Paco por 6/3-6/2

El Domingo se debia de conseguir 2 puntos de los 3 en Caldes, en el CT NATACIO CALDES. Las pistas de cemento no nos beneficiavan en un principio pero se sacaron los 3 puntos.

Encarna gano su partido comodo, Maite tuvo que remontar un 0-4 en el segundo set para remontar y ganar su partido 7/5-7/5 y finalmente el Dobles tambien se gano.

ENHORABUENA CAMPEONAS !!!

A parte de las jugadoras mencionadas, Tere Aspeix, Montse De Paco y Maria Pazos tambien han participado con el grupo, y tambien gracias a ellas hemos sido CAMPEONAS !!!

 

Actualització del Ranking

Tant a la pàgina web com en el taulell d'anuncis hi ha atualitzat el ranking. Recordeu que es pot reptar fins a cinc llocs per sobre teu i si es perd un repte, es perd una posició.

En el ranking han hagut dues modificacions, una, en Jose Luis Espinosa ha passat de la posició 22 a la 19 per un error a la primera actualització del ranking i l'altre en Francesc Codina ha perdut un lloc per la perdua del seu repte enfront Lluis Vallmitjana.

Recordeu que teniu temps fins el dia 5 de Maig per fer reptes, els grups de les lliguetes seran de 9 persones.

 

Inscripcions per el Dinar del dia 17 d'abril

El diumenge dia 17 d’abril per el matí, es celebrarà totes les finals de tennis del campionat Social 2011. Tot seguit hi haurà un dinar on al finalitzar donarem els premis del campionat.

El menú del dinar és : "CORDERO ESTILO CARMELA i JUDIAS BLANCAS"  postre i cafè i per els més petits i també per qui ho desitgi, també farem una MACARRONADA.

Tots els socis que s’han apuntat al campionat de tennis, tenen pagat el dinar amb la inscripció, però si volen apuntar a un acompanyant o fills o poden fer en el llistat que esta penjat al taulell d'anuncis del club.

Els preus són: 8€ per adults i 5€ per infantils (Macarronada).

A més a més, s’organitza un campionat de petanca el mateix dia 17, aquest és totalment gratuït i la durada serà del mateix matí, si després es volen quedar a dinar, el preu és el mateix, 8 € per adults i 5€ Macarronada,i s'ha de fer dues creus, una a la casella del dinar i l'altre a la del Torneig de petanca, al costat hi ha un espai per apuntar el nom de la parella la que es participarà al torneig , si s’ha participat al campionat de tennis només cal posar una sola creu a Torneig Petanca  i el nom de la parella.

Per a més informació contacteu amb Mari Jimenez o amb en Toni Valor.

Penjats Horaris Campionat Social 26 de Març

En la secció Competicions esta penjat l'ordre de joc del dissabte dia 26 de Març, diumenge no s'ha possat partits, ja que hi ha assamblea general ordinaria, primera convocatoria a les 10:00 i la segona a les 10:30.