Actualitat del Club

Vols que t'enviem l'Actualitat del Club cada cop que publiquem res? Dona'ns la teva adreça:
Termes i Condicions
Notícies o dades que volem compartir amb tothom. Recull de l'activitat que fem. Anuncis o comunicats a tots els associats... Si en caben de coses aquí!

Inici Campionat de Dobles 2011

Aquest cap de setmana, 24 i 25 de Setembre, comença el campionat de dobles absolut i femeni.

Tenim record de participació amb 16 parelles d'Absolut, que igualem a les de l'any passat, però hem doblat la participació femenina, on aquest any hi han 10 parelles.

En la secció Competicions podeu veure els grups que s'han format, després de fer el sorteig i comentar-vos, que aquest any volem allargar una mica el campionat, i que després de la lligueta, que si tot va bé i el temps ens ho permet, en 3 o 4 setmanes ho tenim liquidat, hi haurà una altre lliga.

És a dir, els dos primers classificats de cada grup, en total 8 parelles, formaran una altre lliga, aquesta amb 4 participants cadascuna, on en cada lliga hi haurà dos primers classificats i dos segons classificats, però mai es trobarien dues parelles que hagin ja jugat en la primera lligueta.

Amb els dos darrers classificats de cada grup en la primera lliga, és farà exactament igual.

Llavors al finalitzar la segona lliga, es faràn semifinals amb els 2 primers classificats dels dos grups i a continuació la final. Amb els grups de 3ers i 4arts, el mateix.

Amb el femeni l'única diferència és que en el grup de adalt es classifica els 2 primers de cada grup i el millor tercer, i en grup de abaix es classifica el pitjor tercer i els dos darrers de cada grup.

En cas d'empat entre 3, mirarem qui ha guanyat més partits, i si es repetis l'empat els jocs a favor.

Si teniu qualsevol dubte contacteu amb en Toni.

 

Molta sort a tothom !!!

Ja tenim data per les 8 Hores de Tennis i Petanca

Ja tenim dia per la jornada de tennis i petanca, i aprofitant la diada, augmentarem una mica les hores de joc, i en farem 12 hores de Tennis. El dia escullit, és el dissabte dia 1 de Octubre i començarà a les 9:30.

Com va passar l'any passat, farem conjuntament el dinar de final de temporada, on donarem els premis del campionat de lliga 2011 per tots els guanyadors.

El que dinarem i el que costa encara no esta decidit, ja us anirem informant en els propers dies.

Ja us podeu apuntar, en la llista d'inscrits en el taulell d'anuncis del club.

Vinga animeu-vos!!!

Última setmana per apuntar-se al Campionat de Dobles

Aquesta és la última setmana que teniu per apuntar-se al campionat de Dobles Absolut i Femeni. L'últim dia per apuntar-se és el diumenge dia 18 de Setembre.

Si hi ha algú que es vol apuntar, però li falta parella, que parli amb en Toni, que ell potser li pot proporcionar algun contacte.

El campionat s'inicia el dia 24 de Setembre i es finalitzarà si la climatològia i la bona participació ens ho permet abans de finalitzar aquest any.

 

Vinga Animeu-vos !!!

Reserves per Internet

Un cop represes les classes de tennis, tornem a habilitar la reserva de pista per Internet.

Gràcies per la comprensió.

Inscripcions per el nou campionat de dobles 2011

En el taulell d'anuncis hi ha els fulls per inscriure's al campionat de dobles absolut i femeni que celebrarem aquests mesos finals del 2011.

Serà com l'any passat, amb una lligueta inicial, on després de la lliga formada de 4 o 5 participants, es faran dos quadres, el A i el B, els 2 primers classificats passen al A i la resta al B.

Hi ha temps per apuntar-se fins el diumenge dia 18 de Setembre, el que no sabem encara, és la data d'inici, ja que estem mirant de no coincidir amb les 8 Hores de Tennis i Petanca.

 

TEMA RANKING i PREMIS CAMPIONAT LLIGA 2011

Aquest dissabte dia 3 de Setembre tots els partits de promoció hauran acabat i penjarem tant a la web com en el taulell d'anuncis el nou ranking i a partir del dia 4 de Setembre ja es podran realitzar reptes. Ara fins al proper campionat individual esta obert l'opció dels reptes i recordar que cadascu pot reptar a qualsevol persona que estigui 5 posicions per sobre, i cal recordar qui perdi el repte, sigui qui sigui, (el reptador o el reptat), perd una posició.

Els premis del campionat de lliga que hem celebrat, es donaran en les 8 Hores de Tennis i Petanca.

 

Posposem les 8 Hores per una altre Data

Degut a la poca gent que s'ha inscrit fins al dia d'avui, hem decidit posposar el campionat de les 8 Hores per una altre data. L'any passat ho varem posposar per el dia 2 d'octubre i va tenir força empenta ja que també es va celebrar el dinar de fi de temporada, llavors, aquest any potser també farem una cosa semblant, encara que la data no esta definida.

Més endavant us anirem informant de quin dia es celebrarà.

 

Dissabte dia 3 de Setembre 8 Hores de Tennis i Petanca

Dissabte dia 3 per la tarda s'organitza les 8 hores de tennis i petanca. Per apuntar-se ho podeu fer en els llistats penjats al club.

Vinga que falta nomes una setmana!

Finalitza el Campionat de Lliga 2011

Ahir es va finalitzar el campionat de Lliga 2011 i els resultats els trobareu penjats en la secció Competicions de la pàgina web.

Encara falten els partits de promoció que són:

Roger Mut vs David Ibañez

Antonio Moreno vs Nuria Mut

Agustin Moreno vs Alvaro Castilla

Rosa Sanz vs Sandra Sandoval

Seria bo que anessiu quedant per jugar aquests partits, teniu temps fins el dia 3 de Setembre on penjarem el ranking definitiu i donarem els premis per els campions de cada grup, tot coincidint amb la jornada de 8 hores de tennis.

Aquest any s'ha notat un gran interes entre tots els membres a jugar tots els partits i han hagut molts pocs partits que hem hagut de fer W.O

Ens veiem en el proper campionat, ara tocarà fer un de parelles !!! Ens veiem al Setembre!!!

 

No es pot reservar pista per internet

Com ja és habitual, quan arriba el mes d'agost i les vacances de l'escola de tennis, interrompim el servei de reserva de pista per internet.

Qui vulgui reservar pista, ho haurà de fer directament al full de reserves, al mateix Club.

Lògicament, les reserves ja fetes son vàl·lides.

El servei es rependrà després de vacances.

Agraïm la comprensió.

Ordre de Joc del Campionat de Tie-Breaks

Us adjuntem l'ordre dels partits. Recordeu que, al ser al millor de 3 tie-breaks, els partits no tenen una durada fixa, per la qual cosa us demanem estar amb antelació.

Nota: els grups infantils, per no estar pendents de comptar els tie-breaks i l'ordre se sacar, jugaran partits al millor de 15 punts, sacant 2 cops cada jugador.

Que el temps ens acompanyi!

ATTACHMENTS TITLE
DOWNLOAD THIS FILE (Quadres campionat de Tie-breaks.pdf)Quadres campionat de Tie-breaks.pdf[ ]26 Kb