Actualitat del Club

Vols que t'enviem l'Actualitat del Club cada cop que publiquem res? Dona'ns la teva adreça:
Termes i Condicions
Notícies o dades que volem compartir amb tothom. Recull de l'activitat que fem. Anuncis o comunicats a tots els associats... Si en caben de coses aquí!

Renovació Consell del Poble

Ens fem ressó del següent comunicat rebut des de l'Area de Comunicació de l'Ajuntament de Sant Pere, demanant voluntaris entre la ciutadania per la renovació de representants en el Consell del Poble:

 

Benvolguts,

Em dirigeixo a tots vosaltres per tal de posar en marxa la renovació del Consell del Poble. Com bé sabeu, el Consell està pendent de renovar-se des de fa més de dos anys i ara pot ser un bon moment per donar-li un nou impuls i afrontar-ne la renovació.

En uns moments en que la societat general reclama una major participació en la vida política i major participació en les decisions que es prenen i que ens afecten a tots, crec que és de vital importància aprofitar aquelles eines que ja tenim per tal de fer-ho possible. Més encara en un poble petit com el nostre, on hauria de ser més fàcil poder fer arribar als nostres dirigents els neguits i les opinions dels veïns en els temes cabdals del municipi.

És, doncs, amb aquesta intenció, i per mandat exprés del Plenari de l’Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor, que engego la renovació del Consell.

Us animo a que, com a entitat ciutadana, escolliu els vostres representants al Consell. Segons l’actual Reglament, que us adjunto, en un termini de dos mesos ens heu de fer arribar la proposta de les persones designades per tal d’incorporar-les al Consell del Poble. A principis de Gener de 2012 convocarem el Consell per tal de portar a terme la renovació amb els nous membres i després, un cop renovat, proposaré la creació d’una comissió que valori la modificació i actualització del Reglament.

M’agradaria aconseguir un Reglament intern que ens permeti tenir un Consell del Poble objectiu i independent. Vull un Consell al màxim despolititzat, que sigui efectiu i dinàmic i que les seves opinions serveixin de guia per a que els nostres representants polítics prenguin les decisions tenint en compte la veu del poble. De moment això només són intencions. Dependrà de tots vosaltres que ho puguem portar a terme; ja que sereu vosaltres els veritables protagonistes del Consell i sereu vosaltres qui direu com el voleu.

Alhora us demano que m’ajudeu a fer difusió de la renovació del Consell des de les vostres Associacions, com sabeu tal com diu el reglament s’ha de crear una Borsa de Ciutadania Voluntaria.

Us prego que en feu difusió, ja sigui boca-orella, ja sigui via blocs, webs etc…qui ho vulgui es podrà inscriure ja sigui a les oficines municipals o via web municipal.

Resto a la vostra disposició

Joan Garcia

President del Consell de Poble

 

 

ATTACHMENTS TITLE
DOWNLOAD THIS FILE (consell_de_poble_reglament.pdf)consell_de_poble_reglament.pdf[ ]179 Kb

Penjats els horaris del campionat del 15 i 16 d'Octubre

En la secció de competicions podeu trobar els horaris del campionat de dobles.

Per la part del grup Absolut, és la última jornada, llavors deixarem un altre cap de setmana per jugar partits atrassats, a partir d'aqui començarà una nova ronda on hi haurà unes altres lligues amb els primers classificats i els darrers.

Per el que respecte al grup femení, anunciem que ha hagut dos canvis, el primer en el grup B on la Marian s'ha lesionat i en el seu lloc l'ha ocupat en Leo Castilla.

En el grup A el Jesus, s'ha lesionat també i en el seu lloc l'ocupa la Sandra Sandoval.

Hem parlat amb aquestes parelles i si havien jugat algun partit amb les parelles antigues, és el seu deure, tornar a quedar, per jugar un altre cop, ja que els resultats no es mantenen. En el cas de finalitzar la lliga i no han jugat els partits pendents (jugats amb la parella antiga), els hi quedarà com partit perdut.

 

Molta Sort!

 

Horaris Campionat Dobles 8 i 9 d'Octubre

En la secció de competicions esta penjat els horaris d'aquesta setmana.

Recordeu, que si teniu algun partit aplaçat, s'ha de jugar el més aviat possible. Només deixarem una setmana per recuperar algun partit per si la última jornada es suspèn algun.

 

Sort!

Horaris de les 12 hores de tennis

(NOTA: ELS HORARIS S'HAN MODIFICAT EL DIVENDRES A LES 13:45, REVISEU-LOS SISPLAU)

Aqui podeu disposar del horari de les 12 hores, recordar que els partits son de 20 minuts, que s'hauria de fer poc o gens d'escalfament. L'horari d'inici són les 9:30 i finalitzarem a les 21:30 de la nit. A les 14 parem per dinar, on a l'hora del café donarem els premis als campions/es del campionat de lliga 2011 i a les 16:00 ens tornarem a posar a jugar a Tennis. A mitja tarda hi haurà xocolatada, però no es pararà l'activitat del Tennis.

Us adjuntem l'horari amb format pdf.
Ens veiem

ATTACHMENTS TITLE
DOWNLOAD THIS FILE (Horari 12 Hores 2011.pdf)Horari 12 Hores 2011.pdf[ ]20 Kb

Últim cap de setmana per apuntar-se a les 12 hores

Aquest diumenge, és l'últim dia per apuntar-se a les 12 hores de tennis i 6 Hores de petanca. En el taulell d'anuncis hi ha la llista per apuntar-se.

Recordem que també hi ha, coincidint amb la jornada, el dinar de final de temporada, on es menjarà paella mar i muntanya.

Per que es celebri la jornada de tennis i petanca, ha d'haver un minim de participants, en el cas d'haver pocs inscrits l'organització pot pendre la decisió de cancel·lar-la.

Inici Campionat de Dobles 2011

Aquest cap de setmana, 24 i 25 de Setembre, comença el campionat de dobles absolut i femeni.

Tenim record de participació amb 16 parelles d'Absolut, que igualem a les de l'any passat, però hem doblat la participació femenina, on aquest any hi han 10 parelles.

En la secció Competicions podeu veure els grups que s'han format, després de fer el sorteig i comentar-vos, que aquest any volem allargar una mica el campionat, i que després de la lligueta, que si tot va bé i el temps ens ho permet, en 3 o 4 setmanes ho tenim liquidat, hi haurà una altre lliga.

És a dir, els dos primers classificats de cada grup, en total 8 parelles, formaran una altre lliga, aquesta amb 4 participants cadascuna, on en cada lliga hi haurà dos primers classificats i dos segons classificats, però mai es trobarien dues parelles que hagin ja jugat en la primera lligueta.

Amb els dos darrers classificats de cada grup en la primera lliga, és farà exactament igual.

Llavors al finalitzar la segona lliga, es faràn semifinals amb els 2 primers classificats dels dos grups i a continuació la final. Amb els grups de 3ers i 4arts, el mateix.

Amb el femeni l'única diferència és que en el grup de adalt es classifica els 2 primers de cada grup i el millor tercer, i en grup de abaix es classifica el pitjor tercer i els dos darrers de cada grup.

En cas d'empat entre 3, mirarem qui ha guanyat més partits, i si es repetis l'empat els jocs a favor.

Si teniu qualsevol dubte contacteu amb en Toni.

 

Molta sort a tothom !!!

Ja tenim data per les 8 Hores de Tennis i Petanca

Ja tenim dia per la jornada de tennis i petanca, i aprofitant la diada, augmentarem una mica les hores de joc, i en farem 12 hores de Tennis. El dia escullit, és el dissabte dia 1 de Octubre i començarà a les 9:30.

Com va passar l'any passat, farem conjuntament el dinar de final de temporada, on donarem els premis del campionat de lliga 2011 per tots els guanyadors.

El que dinarem i el que costa encara no esta decidit, ja us anirem informant en els propers dies.

Ja us podeu apuntar, en la llista d'inscrits en el taulell d'anuncis del club.

Vinga animeu-vos!!!

Última setmana per apuntar-se al Campionat de Dobles

Aquesta és la última setmana que teniu per apuntar-se al campionat de Dobles Absolut i Femeni. L'últim dia per apuntar-se és el diumenge dia 18 de Setembre.

Si hi ha algú que es vol apuntar, però li falta parella, que parli amb en Toni, que ell potser li pot proporcionar algun contacte.

El campionat s'inicia el dia 24 de Setembre i es finalitzarà si la climatològia i la bona participació ens ho permet abans de finalitzar aquest any.

 

Vinga Animeu-vos !!!

Reserves per Internet

Un cop represes les classes de tennis, tornem a habilitar la reserva de pista per Internet.

Gràcies per la comprensió.

Inscripcions per el nou campionat de dobles 2011

En el taulell d'anuncis hi ha els fulls per inscriure's al campionat de dobles absolut i femeni que celebrarem aquests mesos finals del 2011.

Serà com l'any passat, amb una lligueta inicial, on després de la lliga formada de 4 o 5 participants, es faran dos quadres, el A i el B, els 2 primers classificats passen al A i la resta al B.

Hi ha temps per apuntar-se fins el diumenge dia 18 de Setembre, el que no sabem encara, és la data d'inici, ja que estem mirant de no coincidir amb les 8 Hores de Tennis i Petanca.

 

TEMA RANKING i PREMIS CAMPIONAT LLIGA 2011

Aquest dissabte dia 3 de Setembre tots els partits de promoció hauran acabat i penjarem tant a la web com en el taulell d'anuncis el nou ranking i a partir del dia 4 de Setembre ja es podran realitzar reptes. Ara fins al proper campionat individual esta obert l'opció dels reptes i recordar que cadascu pot reptar a qualsevol persona que estigui 5 posicions per sobre, i cal recordar qui perdi el repte, sigui qui sigui, (el reptador o el reptat), perd una posició.

Els premis del campionat de lliga que hem celebrat, es donaran en les 8 Hores de Tennis i Petanca.