Actualitat del Club

Vols que t'enviem l'Actualitat del Club cada cop que publiquem res? Dona'ns la teva adreça:
Termes i Condicions
Notícies o dades que volem compartir amb tothom. Recull de l'activitat que fem. Anuncis o comunicats a tots els associats... Si en caben de coses aquí!

Ordre de joc 27 de Novembre

Esta penjat els partits d'aquest cap de setmana, en la secció de competicions, només juguen el grup 1 Femení perquè els altres partits ja haurien d'haver finalitzat.

Llavors, com que hi ha hagut molts caps de setmana per pluja i altres perquè la gent té compromisos, donarem temps per finalitzar TOTS els partits de la 2ona fase de la lligueta fins el DIJOUS 8 DE DESEMBRE.

Aquell cap de Setmana dies 10 i 11 de Desembre es jugaran les 2 semifinals dels grups 1 i 2 i les del 3 i 4 del Absolut. Els grups Femenins no hi ha quadre final, el primer de la lliga serà les guanyadores.

I les finals, es celebraran el cap de setmana 17 i 18 de Desembre on donarem els premis a tots els guanyadors.

Llavors, teniu gairebé dues setmanes per jugar els partits atrassats, que hi ha gent que encara no ha jugat cap partit ...

Ja ho sabeu, si voleu reservar pista contacteu amb en Toni i us reservarà si hi ha disponibilitat.

 

Molta Sort!

Penjat Horaris Campionat de dobles

En la secció de Competicions estan penjats els partits del campionat de dobles, recordar que la jornada pasada, la del 5 i 6 de Novembre es reprogramara tots els partits la setmana vinent, però la jornada del 29 i 30 d'octubre no la reprogramarem, ja que era el pont hi havia dies per jugar-los, és a dir que els que vareu aplaçar els partits intenteu jugar-los el més aviat possible, perquè ara comencen altres campionats, (Comarcals, Copa Davis, etc.) i la gent estara més ocupada per jugar els partits endarrerits.

Molta Sort!

Jornada cap de setmana 5 i 6 de Novembre

Us informem que tots els partits que estaven programats per aquest passat cap de setmana es tornaran a programar un cop finalitzi el calendari proposat, és a dir després de l'última jornada.

També hi ha un canvi en el grup 2 del femeni, on una parella s'ha hagut de retirar per una lesió al canell, el grup queda format per 4 parelles.

Demà o Dijous penjarem els horaris de la següent jornada.

Ordre de joc 5 i 6 de Novembre

En la secció de competicions, esta penjada el ordre de joc d'aquest cap de setmana 5 i 6 de Novembre.

Aquesta setmana comença la segona fase dels grups femenins, on és la lliga definitiva, els 2 primers classificats tindràn premi.

També recordar que aquesta setmana comença el Comarcal +40 i la setmana que ve el +30, degut això les pistes estaran ocupades per aquest campionat, però igualment seguirà l'activitat en el campionat de dobles amb les dates previstes.

I per els qui els agradi el bon tennis, el dissabte a les 11:30 juguen les liders del Campionat de Terrassa del 3 Grup enfront el CT Masnou al CT Montseny, una miqueta de public sempre reforça una mica per jugar contra clubs forts!

COPA DAVIS (InterUrbanitzacions)

Us informem que l'escola de Tennis Montseny, organitza una copa Davis on participen parelles del CT Montseny, de Can Miret i de les Pungoles.

El campionat consisteix en un format com la copa Davis on es disputaran dos individuals contra una altre parella, on si després de jugar-los, hi ha empat de victories, seguidament es disputarà un dobles per saber la parella que passa a la següent ronda.

Es en format de quadre on es garantitzen com a mínim dos enfrontaments.

L'inici del campionat és el 12 de Novembre i es pot inscriure al taulell d'anuncis del Club o enviant un mail al valor.mena@gmail.com.

El preu del campionat, és de 10€/jugador per els socis de qualsevol de les instal·lacions esmentades a dalt o sino són socis el preu és de 20€.

Per cada participant, hi haurà un pot de pilotes d'obsequi !!!

 

Per més informació contacteu amb en Toni 669994413

 

ATTACHMENTS TITLE
DOWNLOAD THIS FILE (297_copa davis.jpg)297_copa davis.jpg[ ]2356 Kb

2ª Fase Dobles absolut i Última jornada per el Dobles Femení

Ja estan penjats en la secció de competicions, els nous quadres, de la 2ª fase del campionat de dobles.

Consisteix amb 3 partits més, on teniu les dates que es jugaràn, per si algú sap que en aquell cap de setmana no hi és, pugui, si ho desitja avançar el partit.

Amb aquesta segona fase només es classificaràn els dos primers de cada grup on es realitzarà les semifinals i posteriorment la final.

Per el grup femenins, aquesta és la última setmana, i s'acava el dimarts dia 1 de Novembre, si els partits no s'han jugat el dimarts, queda perdut per la parella que en un inici va suspendre el primer partit programat, en cas de pluja o partit aplaçat conjuntament, se li assignarà a cada parella 0 punts.

També en la secció de Competicions esta l'ordre de joc d'aquest cap de setmana.

 

Molta sort!

Preus especials a la final de la Davis pels federats

Els socis amb llicència vigent de la Federació Catalana de Tennis poden adquirir abonaments per la final de la Copa Davis a celebrar a Sevilla els dies 2, 3 i 4 de desembre.

Per aconseguir-les, s'ha de fer a través del Club, per la qual cosa haurieu de contactar amb el "presi". La data límit que ens ha posat la Federació Catalana és el 3 de novembre.

ATTACHMENTS TITLE
DOWNLOAD THIS FILE (295_PREUS I CATEGORIES.pdf)295_PREUS I CATEGORIES.pdf[ ]111 Kb

Castanyada al Local Social

Aquest proper diluns 31 d'octubre, a les 21:00, l'Associació de Veïns de Les Faldes organitza la tradicional Castanyada al Local Social de Faldes,

  • 21:00: Sopar de Sant Andreu (cadascú es porta el seu)
  • Seguidament:
    • Castenyes
    • Moniatos
    • Vi bó
  • Amb BALL

Penjats els horaris del campionat del 22 i 23 d'Octubre

Penjats a la secció de competicions l'ordre de joc d'aquest cap de setmana. Recordar, que aquest cap de setmana és L'ÚNIC de recuperació per la lliga d'absolut i a partir de la setmana vinent, hi haurà programat la 2ona fase de lligueta on en cada grup hi haurà, 2 primers de grups i 2 segons de grup, on no pot tornar a jugar dues parelles que ja s'hagin enfrontat en la primera lliga.

En el quadre Femeni, aquesta és la penultima jornada i finalitzarà la setmana vinent, els partits estan anant molt bé i no crec que hi hagi jornada de recuperació, és a dir aprofiteu el pont llarg de Tots Sants per si teniu algun partit aplaçat.

Molta Sort!

Renovació Consell del Poble

Ens fem ressó del següent comunicat rebut des de l'Area de Comunicació de l'Ajuntament de Sant Pere, demanant voluntaris entre la ciutadania per la renovació de representants en el Consell del Poble:

 

Benvolguts,

Em dirigeixo a tots vosaltres per tal de posar en marxa la renovació del Consell del Poble. Com bé sabeu, el Consell està pendent de renovar-se des de fa més de dos anys i ara pot ser un bon moment per donar-li un nou impuls i afrontar-ne la renovació.

En uns moments en que la societat general reclama una major participació en la vida política i major participació en les decisions que es prenen i que ens afecten a tots, crec que és de vital importància aprofitar aquelles eines que ja tenim per tal de fer-ho possible. Més encara en un poble petit com el nostre, on hauria de ser més fàcil poder fer arribar als nostres dirigents els neguits i les opinions dels veïns en els temes cabdals del municipi.

És, doncs, amb aquesta intenció, i per mandat exprés del Plenari de l’Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor, que engego la renovació del Consell.

Us animo a que, com a entitat ciutadana, escolliu els vostres representants al Consell. Segons l’actual Reglament, que us adjunto, en un termini de dos mesos ens heu de fer arribar la proposta de les persones designades per tal d’incorporar-les al Consell del Poble. A principis de Gener de 2012 convocarem el Consell per tal de portar a terme la renovació amb els nous membres i després, un cop renovat, proposaré la creació d’una comissió que valori la modificació i actualització del Reglament.

M’agradaria aconseguir un Reglament intern que ens permeti tenir un Consell del Poble objectiu i independent. Vull un Consell al màxim despolititzat, que sigui efectiu i dinàmic i que les seves opinions serveixin de guia per a que els nostres representants polítics prenguin les decisions tenint en compte la veu del poble. De moment això només són intencions. Dependrà de tots vosaltres que ho puguem portar a terme; ja que sereu vosaltres els veritables protagonistes del Consell i sereu vosaltres qui direu com el voleu.

Alhora us demano que m’ajudeu a fer difusió de la renovació del Consell des de les vostres Associacions, com sabeu tal com diu el reglament s’ha de crear una Borsa de Ciutadania Voluntaria.

Us prego que en feu difusió, ja sigui boca-orella, ja sigui via blocs, webs etc…qui ho vulgui es podrà inscriure ja sigui a les oficines municipals o via web municipal.

Resto a la vostra disposició

Joan Garcia

President del Consell de Poble

 

 

ATTACHMENTS TITLE
DOWNLOAD THIS FILE (consell_de_poble_reglament.pdf)consell_de_poble_reglament.pdf[ ]179 Kb