Actualitat del Club

Vols que t'enviem l'Actualitat del Club cada cop que publiquem res? Dona'ns la teva adreça:
Termes i Condicions
Notícies o dades que volem compartir amb tothom. Recull de l'activitat que fem. Anuncis o comunicats a tots els associats... Si en caben de coses aquí!

Descompte al Godó per federats de tennis

Us avancem que aquest any, els posseïdors de la llicència federativa tindran el 12% de descompte en les entrades del Barcelona Open Banc Sabadell, deferència que en els darrers anys ha tingut l’organització d’aquesta prestigiosa prova de relleu internacional.

La novetat aquest any resideix en que la compra s’haurà de fer necessàriament per internet accedint al web www.barcelonaopenbancsabadell.com.

A través de la web de la Federació també hi podreu accedir clickant en el banner del Barcelona OpenBanc Sabadell.

En la plana del torneig obtindreu tota la informació que necessiteu per la compra.

Penjats Horaris Cap de setmana 18 i 19 de Febrer

En la secció de competicions i en el Taulell d'anuncis del club estan penjats els horaris del proper cap de setmana.

Recordar que els partits que s'han d'ajornar teniu temps per aquest cap de setmana i durant la setmana vinent, en aquest campionat em de complir tots perque si un partit no es juga, va endarrerint tot el campionat perquè a través d'aquest partit hi ha altres enfrontaments pendents no només per el qui guanyi, sinó també per el qui perd.

 

Molta Sort!!

Ordre de joc 11 i 12 de Febrer Campionat Social 2012

Ja teniu penjats els horaris d'aquest cap de setmana tant al taulell com en la secció de competicions:

http://www.ctmontseny.es/index.php?option=com_content&view=section&layout=blog&id=6&Itemid=67

Recordeu que els que els hi toca jugar aquesta setmana, no jugareu la propera setmana, que la jugaràn els que tenien partit la setmana passada.

 

Molta Sort!

El Nostre President en la Nova Junta de la FCT

Tenim que donar-vos una gran noticia, el nostre president, en Pau Jané Jané, és membre de la nova junta que ha sortit guanyadora de les eleccions a la FCT( Federació Catalana de Tennis), encapçalada per en Joan Navarro, amb el lema "Al servei dels clubs".

Les eleccions van ser guanyades a la segona volta al haver empatat en unes primeres a 105 vots juntament amb l'altre candidatura, la del que era l'actual president, en Francesc Orriols. En la segona volta el resultat ha sigut 110 vots per 104.

Enhorabona al nostre President !!!

Ordre de joc 4 i 5 de Febrer Campionat Social 2012

En la web i en el taulell d'anuncis, estan penjats els horaris d'aquest cap de setmana.

http://www.ctmontseny.es/index.php?option=com_content&view=section&layout=blog&id=6&Itemid=67

Aquesta setmana només juguen els enfrontaments que no els ha tocat BYE, els de primera ronda.

La setmana que vé jugaran també el Femení i l'Absolut però només jugaran els que tots dos hagin passat per BYE, és a dir, els que juguen aquesta setmana, la setmana vinent descansaran.

Llavors, si algú te plantejat marxar la setmana vinent o no pot jugar, podeu possar-vos en contacte amb el vostre rival i quedar per aquesta setmana o jugar entre setmana.

Molta sort!

 

 

Inici Campionat Social 2012

En la secció de Competicions estan penjats els quadres del Absolut i Femeni del campionat Social 2012. Aquest any no hi ha Infantil, ja que només hi havia apuntats 3 persones, aquestes, formen part del quadre femení.

Gairebé tothom jugarà els mateixos partits o com a mínim un menys que la resta, tot això és degut dels BYE's que són espais en blanc per omplir el quadre. Llavors, per culpa d'aquests BYE's es juga un partit menys o més depenent del quadre.

Per la part Absoluta, el quadre és de 64 perquè s'han apuntat 36 persones, 28 passen directes, és a dir, tenen BYE i hi ha 4 enfrontaments previs, d'aquests enfrontaments, el qui perdi passarà a una lligueta on jugaràn tots els que han perdut a la ronda previa, per així jugar més partits.

Cal a dir que tots els partits són al millor de 3 sets amb tie-breaks en tots ells.

Si en la eliminatoria tots dos jugadors/es us posseu d'acord en fer un tie-break enlloc de tercer set, o no voleu jugar tie-break ho podeu fer, però sempre amb el consentiment de les dues persones, si una d'elles no esta conforme, s'ha de jugar el tercer set com mana el reglament. Al igual cas que els tie-breaks.

Estigueu atents perquè dimecres o dijous es penjaran les llistes dels partits, una setmana jugaran l'Absolut i l'altre el Femení, però per possar tots els quadres bé, sense bye's aquesta setmana jugaran tots els partits que no tinguin bye's del Femení i del Absolut.

 

Molta Sort a tots!

 

Última setmana per apuntar-se al campionat Social 2012

Aquest diumenge dia 29 es tancarà la inscripció del campionat Social de tennis individual 2012.

Recorda que aquest campionat, té un preu que oscil·larà entre els 8€ on amb aquest cost entra un dinar que farem el dia de l'entrega de trofeus, cap allà al Abril.

Aquest campionat no només hi ha consolació, sinó que tothom juga els mateixos partits, es guanyi o es perdi.

Vinga animeu-vos, i apuntar-vos, encara esteu a temps!!!

 

 

Bon Inici del I Comarcal Valles Oriental

L'escola Tennis Montseny, juntament amb ASPORT han coordinat el I Campionat Comarcal del Vallès Oriental, on participen 3 clubs de la Comarca, dos dirigits per cada escola, CT Montseny i CT Pungoles i CT Aiguafreda i CT Can Juli.

Aquest passat diumenge va donar inici a la primera jornada on el CT Montseny es va imposar al CT CAN JULI per 4 a 0.

Aquesta competició es juga cada 15 dies aproximadament i es realitza els diumenges a les 15:30.

Nou Campionat Social 2012 !!!

Entre avui i demà es penjarà el nou campionat individual, on us podeu apuntar en el taulell del club.

El campionat és amb mode d'eliminatories, però aquest any, hi ha una novetat, que no només hi ha consolació, sinó que tots els participants guanyin o perdin jugaran els mateixos partits que tots els demés.

Els quadres serà en un principi una mica complicat, però un cop iniciat el campionat es veurà més clar com es juga.

Aquest campionat compte per el ranking en qualsevol enfrontament, és considerat com un repte. Recordeu que no participar en un campionat individual, hi haurà una penalització de 10 llocs en el ranking.

Hi ha temps per inscriure's fins el diumenge dia 29 a les 10:00h on es farà el sorteig en el club.

Cal recordar que el periode de reptes esta obert fins el dia 29 de Gener que s'inicia el campionat social 2012.

Jornada Juvenil

Us informem que el dia 3 de Gener de 10 del mati a 18:00 de la tarda les tres pistes de tennis del club estaran reservades a una jornada juvenil.

Aquestes Jornades juvenils, és per tots els nois i noies socis i no socis que vulguin participar, entre 11 i 18 anys.

Consisteix en 6 Hores de tennis en dos franges de 3 hores de 10 a 13 i de 15 a 18, on hi haurà partits individuals, dobles i mixtes.

Seguidament de les 6 Hores, i després d'una bona dutxa, ens anirem al cinema i sopar per celebrar la diada.

El preu és: 8 € socis i 12 € NO socis (inclou campionat + cinema) si la pel·licula escollida no és en 3D, en cas que fos en 3D, el preu serà: 11€ socis i 15€ NO socis (inclou campionat + cinema3D)