Actualitat del Club

Vols que t'enviem l'Actualitat del Club cada cop que publiquem res? Dona'ns la teva adreça:
Termes i Condicions
Notícies o dades que volem compartir amb tothom. Recull de l'activitat que fem. Anuncis o comunicats a tots els associats... Si en caben de coses aquí!

Defunció de l'Agustina Sala

Us comuniquem que  l'Agustina Sala, mare del soci Joan Vallmitjana (i mare política de la Dolors Palau i la Mª Àngels Fernández, àvia d'en Lluís i en Jaume Vallmitjana), va morir ahir a l'edat de 93 anys.

Avui estara al Tanatori de la Ronda de Dalt a Barcelona.

L'enterrament sera demà a les 12 a la parròquia de Sant Pacià (carrer de les monges 33 Barcelona).

Transmetem a tots ells i la resta de familiars el nostre condol.

Finalitzat el campionat de lliga social

Aquest diumenge, s'ha finalitzat el campionat de lliga social. Tant a la web com en el club, estan tots els resultats de les lligues i aquest cap de setmana es juguen els partits de promoció.

El dilluns sortirà el nou rànking i ja sortirà les llistes per apuntar per el pròxim campionat, on es en mode de quadre i hi haurà modalitat de dobles i individual.

Aquest també comptara pel rànking on els enfrontaments són directes, si guanyes a una persona que esta per sobre teu en el rànking, pujes al seu lloc i aquesta perd una posició, però ja us anirem informant.

Per cert aviat us notificarem que volem fer una calçotada, juntament amb una diada de tennis, on farem un campionat de tie-breaks i en aquest dinar donarem els premis als guanyadors de cada lliga que s'acaba d'acabar.

ULTIMS DIES PER JUGAR PARTITS APLAÇATS

Us informem que aquest diumenge és l'últim dia per jugar tots els partits aplaçats. Ja sabeu que les pistes les podeu reservar sense cap cost, només s'haurà d'abonar si es juga amb llum. En la pàgina web surten els partits aplaçats i en primer lloc, surt el que en teoria va suspendre el partit primer o el que tinc notificat, si no és així comuniqueu-ho al Toni el més aviat possible.

Molta sort a tothom!!

Deixem DOS caps de setmana per jugar els partits aplaçats

Ja s'ha acabat la fase regular de la lliga, i ara deixem dues setmanes per anar jugant els partits aplaçats. Aneu espavilant que hi ha gent que fins i tot té 4 partits pendents!!!!

Recordeu que podeu avisar i us reservem pista, ja sigui entre setmana o el cap de setmana.

 

Anims que ja queda poc!!!

Godó 2013

Us comuniquem que aquest any els posseïdors de  la llicència federativa tindran el 12% de descompte en les entrades del Barcelona Open Banc Sabadell, deferència que en els darrers anys ha tingut l’organització d’aquesta prestigiosa prova de relleu internacional.

Com l’any passat , aquest any la compra s’haurà de fer necessàriament per internet accedint al web www.barcelonaopenbancsabadell.com.

A través de la web de la Federació també hi podreu accedir clicant en el baner del Barcelona Open Banc Sabadell.

Us reenviem la informació sobre la compra i preus de les entrades i abonaments que ens ha fet arribar l’organitzador del torneig, el RCT Barcelona 1899.

Així mateix, a la plana del torneig obtindreu tota la informació que necessiteu per la compra.

 

Penjats Horaris dissabte 2 i diumenge 3 de febrer

Ja estan penjats els horaris de l'ULTIMA jornada del campionat de lliga, a partir d'aquest cap de setmana deixarem 2 caps de setmana per jugar els partits aplaçats.

Molta sort

Penjats Horaris de dissabte 26 i diumenge 27 de gener

Estan penjats els horaris per aquest cap de setmana.

tornem a reprogramar els partits de la setmana passada que tots es van suspendre per la pluja o perque les pistes estaben molt xopes.

Tornen a jugar el grup 3 i 4 del absolut.

 

Sort!

Partits per aquest cap de setmana 19 i 20 de gener

En el taulell del club, estan penjats els partits per aquest cap de setmana.

Hi ha un problema a la web, on no deixa penjar els horaris, si no podeu accedir al club per mirar si teniu partit, podeu trucar en Toni, que us dirà a quina hora jugueu.

Aquesta setmana només juguen el grup 3 i 4 d'absolut, que és la última jornada. Penseu que a partir d'aqui teniu 3 setmanes per jugar tots els partits atraçats.

Molta sort

Reprenem el Campionat de Lliga

Aquest cap de setmana torna el campionat de lliga social !!!!

Ja estan penjats els horaris per aquest cap de setmana.

Recordeu que ja queden poques setmanes i si tot marxa bé, el campionat finalitzarà a mitjans de febrer, és a dir que queda gairebé un mes i tots els partits atraçats s'han de jugar !!!!

 

Molta sort!

Caga Tió al Club

Aquest dissabte dia 22 recordeu que fem el caga tió per els nens del club.

A LES 11:00 Aproximadament !!!!