Actualitat del Club

Vols que t'enviem l'Actualitat del Club cada cop que publiquem res? Dona'ns la teva adreça:
Termes i Condicions
Notícies o dades que volem compartir amb tothom. Recull de l'activitat que fem. Anuncis o comunicats a tots els associats... Si en caben de coses aquí!

Inaguració pistes de pàdel dissabte dia 6 de juliol

Aquest dissabte dia 6 de juliol, s'inagurarà les noves pistes de pàdel del Club !!! En el taulell d'anuncis hi ha un llistat per apuntar-se a jugar partits en aquell dia.

Els partits duraran fins la nit, on per sopar posarem taules a la piscina hi haurà un sopar de Sant Andreu (cadascú es porta el seu). Aquella nit qui ho desitji, la Fina del Bar farà servei d'entrepans calents, per apuntar-se també hi ha una llista al taulell.

Us hi esperem!

Penjats horaris dissabte 29 i diumenge 30 de juny

Ja estan penjats els horaris del campionat obert individual i dobles.

Ja queden poquets partits, i les finals es realitzaran el 6 de juliol, juntament amb una fideuà. El mateix dia, farem entrega de trofeus i sorteig de material.

Respecte el campionat de dobles, aquesta setmana es juga els partits corresponents als de la semana passada, ja que degut al campionat de festa major, no es van poder jugar cap partit.

Molta Sort!

Campionat Festa Major 2013 Sant Pere de Vilamajor

En el Club, ja estan penjats els quadres del campionat de festa major 2013.

També s'ha enviat un mail a tots els participants amb el quadre.

Recordeu que aquest cap de setmana no hi ha campionat individual ni dobles, és a dir que si voleu adelantar o jugar algun partit atraçat ho podeu fer el diumenge o dilluns que és festiu.

 

Molta sort a tothom!

 

 

Últimes places per el campionat de festa major

Us recordem que aquest cap de setmana es celebrarà el campionat de festa major de Sant Pere de Vilamajor.

Hi han 16 places en categoria femení i 32 en masculí.

S'estan a punt d'esgotar les places, i va en rigurós ordre d'entrada.

Us podeu apuntar a la web del club en la part dreta on diu campionat festa major.

 

Per més informació truqueu al 669994413 (Toni)

Penjats horaris dissabte 15 i diumenge 16 de juny

Ja estan penjats els horaris per aquest cap de setmana.

La setmana vinent serà complicat possar partits degut al campionat de festa major de Sant Pere.

Intentarem durant la setmana que es vagin jugant partits, els dobles, serà més difícil quedar dacord les 4 persones.

Si encara us queda algun partit per jugar i ho voleu programar entre setmana millor.

 

Molta sort!

Campionat Festa Major 2013 Sant Pere de Vilamajor

Benvolguts socis, aquest any el Club organitza un campionat obert per festa major de Sant Pere de Vilamajor.

El campionat és individual i hi haurà categoria masculí i femení. Els quadres són de 32 i 16 respectivament, i les inscripcions van per extricte ordre d'arribada.

Us podeu inscriure mitjançant la web del Club, en la part dreta de la pantalla on indica campionat festa major, en la web del ajuntament o apuntant-vos en el mateix Club a la Fina.

El campionat es celebrarà els dies 21,22 i 23 de Juny i l'entrega de premis es realitzarà en la festa major del poble, el proper cap de setmana 29 i 30.

El campionat és gratuït, i ho patrocina l'ajuntament, on aquest ens obsequia amb aigua i un pot de pilotes per tots els participants.

Recordeu, places limitades!!!

 

Penjats horaris dissabte 8 i diumenge 9 de juny

Ja estan penjats els horaris per aquest cap de setmana. Ja falta menys per el final...

Us recordem que el dissabte 13 de juliol es farà un dinar i es celebraran les finals del campionat individual.

Ja us podeu apuntar!!!

Molta sort!!!

Penjats horaris dissabte 1 i diumenge 2 de juny

Ja estan penjats els horaris per aquest cap de setmana, tant a la web com en el taulell d'anuncis.

Aquest cap de setmana comença la 2 volta i definitiva dels dobles. On els grups han patit modificacions envers els ascensos i descensos entre els diferents grups.

Molta sort a tothom!

 

 

 

Obrim la piscina

Benvolguts socis, us comuniquem que el proper dia 1 de juny dona tret a l'obertura de les piscines del Club. Durant els caps de setmanes de juny, la piscina estarà oberta amb el mateix horari que la temporada passada, de 11:00 a 15:00 i de 16:00 a 20:00, a partir de Sant Joan, la piscina obrirà cada dia fins el 15 de setembre

A més coincidint amb l'inici de piscina el club fa unes jornades de portes obertes, on hi hauràn diverses activitats i es farà un pica pica al migdia.

A la tarda, l'escola de tennis organitza per els nens una jornada tennistica on es realitzaran campionats de mini tennis segons l'edat dels nens i nenes. Les edats van compreses dels 5 anys als 12 ( de P4 a 6è). La jornada és gratuïta, per més informació truqueu al Toni 669994413. Data màxim per inscriure's el divendres 31 de maig.

Us hi esperem.

 

Penjats horaris dissabte 25 i diumenge 26 de maig

Estan penjats els horaris de partits per aquest cap de setmana.

Aquesta setmana tenim una pista tancada per obres d'adequació per el pàdel, això ens comporta que no podem posar tots els partits d'individuals a tothom i ho farem esglaonadament, sobretot s'ha intentat que juguin els individual gent que no té cap partit de dobles pendents.

Aquest cap de setmana és el ÚLTIM per jugar els partits atraçats de dobles, partit que no es jugui quedarà com a perdedor el qui va aplaçar en primera instància.

A partir de la setmana que vé, es formaràn un altre vegades una nova lliga amb els que han pujat de grup i els que han baixat.

Per la gent que té partits pendents d'individual, aprofiteu que aquesta setmana no juga tothom per jugar aquest partits que us falten.

Salutacions