Vols que t'enviem l'Actualitat del Club cada cop que publiquem res? Dona'ns la teva adreça:
Termes i Condicions
Notícies o dades que volem compartir amb tothom. Recull de l'activitat que fem. Anuncis o comunicats a tots els associats... Si en caben de coses aquí!

Actualitat del Club

Vols que t'enviem l'Actualitat del Club cada cop que publiquem res? Dona'ns la teva adreça:
Termes i Condicions
Notícies o dades que volem compartir amb tothom. Recull de l'activitat que fem. Anuncis o comunicats a tots els associats... Si en caben de coses aquí!

Reserves de Pista de Tennis per Internet (EN PROVES)!

Des d'aquest moment, i durant un parell de setmanes, hem obert en proves l'aplicatiu per reservar pista de tennis còmodament per Internet des de casa o des del treball (o des del Telecentre que l'Ajuntament i la Generalitat fan al Local social de Les Faldes!).

Qué vol dir "en proves"? Doncs que per una banda ens serveix per acabar d'enllestir la fase de proves, verificar que tot està correcte, i d'altra banda us permet a tothom anar-vos familiaritzant amb l'eina i anar corrent la veu, ja que requereix haver-se registrat a la pàgina web.

Com funcionarà la reserva de pista? molt senzill:

 

 • A la pàgina web serà possible reservar pista amb antelació, és a dir, no pel mateix dia, sino per l'endemà i els següents.
 • Al taulell d'anuncis del Club hi haurà cada dia els quadres amb les hores que estan lliures i reservades, i es podrà reservar pel mateix dia com fins ara: S'ha de comunicar a l'encarregat del Club Sr. Leo, qui ho anotarà al quadre de reserves.
 • Les reserves, com ja sabeu, son de blocs d'hora i mitja.
 • Fins a les sis de la tarda, es podrà reservar per l'endemà o per qualsevol dels tres dies posteriors.
 • A partir d'aquesta hora, serà possible reservar per l'endemà passat o per qualsevol dels tres dies següents.
 • Un exemple: avui dimecres, quan eren les cinc de la tarda es podia reservar pista per dijous, divendres, dissabte o diumenge; mentre que a les vuit del vespre es podia reservar pista per divendres, dissabte, diumenge o dilluns.
 • Em establert de forma experimental, per prevenir abusos, un màxim de 2 reserves per dia i quatre per setmana per cada persona. En funció de l'experiència i de les vostres suggerències, això pot variar.
 • Tothom podrà veure un llistat de les hores que ha reservat, i allà mateix les podrà anul·lar i no se li carregaran. Per prevenir comportaments poc solidaris, el dia abans ja no es pot anul·lar.
Us demano que l'aneu provant i ens comuniqueu qualsevol anomalia que hi podeu trobar.
 

 

Us presentem la nova WEB

Avui ens complau presentar-vos la nova pàgina web, que creiem marcarà un canvi a la presència digital d'aquest Club.

L'any 2006 vàrem engegar el projecte de la pàgina web. Inicialment molt senzilla, les eines que hi havien suposaven un nivell de feina massa alt per mantenir-la, i més en format bilingüe com era.

Després d'un periode d'inactivitat, la vàrem rependre l'any passat, amb un enfoc 100% de comunicació cap els socis. Aprenent de les errades, vam deixar de tenir-la en català i castellà, i que cadascú s'expessi com li vingui més de gust, com ja fem en el dia a dia. Perque fos fàcil el manteniment, vam crear un híbrid de pàgina estàtica, enllaçada a un bloc extern on pengàvem les notícies.

A partir d'avui, però, la situació canvia radicalment. Amb el suport de l'empresa iTècnic, que ens ofereix gratuïtament els seus serveis d'allotjament, estrenem una nova ubicació en un servidor que ara ens permet disposar de molts més recursos i tenir-ho tot integrat dins la pròpia pàgina web.

Com podeu comprovar, apart dels canvis estètics, que no son masses, tot sembla igual tret d'un requadre que diu "Espai per Socis". Necessitareu un usuari i una paraula de pas per accedir-hi (us podeu registrar des del propi requadre). Un cop sigueu dins la Intranet, tindreu accés a:

 1. Competicions de tennis. Per les competicions vigents, internes i externes, calendaris i classificacions. Fins avui estava disponible per qualsevol visitant, però creiem que ningú de fora n'ha de fer res.
 2. Ranking de Tennis. Classificació dels jugadors, masculins i femenins, a fi i efecte d'organitzar més eficientment els campionats. És dinàmica i hi ha maneres d'ascendir. Consulteu les normes!
 3. Modificació de dades de contacte.
 4. Llista d'Usuaris. Les dades de contacte de tots els socis registrats a la web. Ara us ha de ser més fàcil quedar els uns amb els altres, (per jugar a tennis, eh? ni que podeu posar una foto entre les vostres dades, això no és una agència de contactes!)
 5. Espai de Debat. Un lloc on es poden plantejar preguntes obertes i tothom hi pot dir la seva. Una veritable Assamblea General permanent!
Però deixeu-me compartir que estem enllestint un aplicatiu que ens ha de permetre reservar pista de tennis anticipadament per Internet (avui tan sols es pot fer pel mateix dia presencialment a les instal·lacions), còmodament des de casa o des de la feina. En aquest moment està en fase de proves i és qüestió de dies. Per aquest motiu, val la pena que us afanyeu a registrar-vos a la Intranet. Viure fora de les Faldes o treballar a Barcelona ja no ha de ser un problema!
Esperem que ho troveu profitòs, i estem com sempre oberts a totes les suggerències que ens feu arribar.

 

IMPORTANT: Canvis a les Reserves i Llum de les Pistes de Tennis

A partir del proper diumenge 1 de febrer, s’efectuaran els següents canvis pel que fa a la il·luminació de les pistes de tennis i el sistema de reserves:

 • La il·luminació deixa de ser un servei gratuït.
 • La durada de les reserves passarà a ser d’hora i mitja, tant pel que fa a reserves individuals com de dobles, enlloc de 1 hora com fins ara. El cost de la reserva es mantindrà en 1 €, que es passarà com fins ara en un rebut posterior juntament amb les quotes.
 • El cost del servei d’il·luminació s’estableix per aquest any 2009 en 1 € per bloc de fins a hora i mitja. També es passarà en el rebut.
 • El control de l’ús el farà el responsable Sr. Leo. Us demanem a tots la màxima col·laboració amb ell, i us preguem li comuniqueu amb diligència quan aneu a fer ús o haveu fet. De moment, mantindrem oberta la porta que dona accés als interruptor perquè tothom es pugui auto servir sense necessitat d’haver d’avisar a l’encarregat.
 • Això no s'aplica als partits de campionat, interns o externs.

Salutacions cordials,

La Junta Directiva

Preus Llicències de Tennis per l'any 2009

Us adjuntem comunicat rebut de la Federació amb els preus de les llicències pel proper any. Com sabeu, és fins d'aquí unes setmanes que no ens envien els carnets perque els distribuïm.

PREUS LLICÈNCIES ANY 2009
llicències fins als 16 anys (cadet) anyals: 22€ (mateix preu des de l'any 2005)

llicències fins als 16 anys trimestral: 7€ (mateix preu des de l'any 2005)

llicències juvenils anyals: 25€

llicències juvenils trimestrals: 7,65€

llicències sèniors anyals: 45,50€

llicències sèniors : 15,50€

llicències AETC: 67,50€

Ja tenim campions de botxes!

Aquest matí s'ha disputat la darrera jornada.
Els guanyadors han sigut la Mari i el Francisco, i la Regina i l'Angelita han quedat segones. El tercer lloc ha anat per la Fluge i la Montse, després d'un partit de desempat amb l'Eloi y la Katy.
Com sempre, bon rotllo entre els participants i a segui entrenant per mirar de desbancar a aquestos cracks. Enhorabona a tots!

Cliqueu a la foto per veure-les totes:

Campionat Comarcal Masculí +30

Ja hem penjat a l'apartat "Competicions", l'anunci del proper campionat comarcal masculí per majors de 30 anys.

Dins, hi trobareu tant el calendari (comença el cap de setmana del 17-18 de gener) com els participants de cada equip.

Sort!

Recordatori Loteria de Nadal: El dia 14 s'acaba el plaç de recollida

Per aquells que heu reservat Loteria de Nadal i encara no l'hagueu recollit, la repartirem el dia 14 de desembre de 11 a 13 hores, durant l'acte de solidaritat amb la Marató de TV3.
Passat aquest dia, si en voleu haureu d'anar a buscarla directament a l'administració de loteria de Cardedeu, però recordeu que no estarà reservada, sino subjecta a disponibilitat.

El Campionat Absolut d'Espanya prop de casa!

Pels qui us agradi gaudir del tennis d'alt nivell en directe, la setmana del 6 al 15 de desembre es celebra al Club de Tennis Cercle Sabadelles 1856 el Campionat Absolut d'Espanya individual.

Cercle Sabadellès 1856
Crta. Bellaterra, Km 5.1 - 08205 Sabadell
Telf 937215154 - Fax 937215281

Loteria: El plaç s'acava el 7 de desembre

Us recordem que el proper diumenge dia 7 s'acaba el plaç per reservar dècims de loteria. Juguem el 35.285 a l'administració de Cardedeu.
Els dècims els repartirem i cobrarem al Club els dies 7 i 14 de decembre de 11 a 13.
Els que hagueu reservat i no hagueu recollit el vostre dècim el dia 14, els retornarem a l'administració de Cardedeu i haureu d'anar allà a comprar-lo.
"Que la suerte os/nos acompañe".

El CT Montseny participa a la Marató de TV3!

Estimats amics, amb motiu de la Marató de TV3, us convidem a passar un matí tots junts al Club de Tennis Montseny.

El proper dia 14 de desembre, TV3 organitza la Marató en favor de les malalties mentals. Com que, per culpa de la crisi, tots (socis i no socis) estem molt angoixats ideprimits, em decidit solidaritzar-nos amb la Marató de TV3, així que obrim les portes perquè tothom que ho vulgui pugui participar, encara que no sigui soci del club.

El dia 14, des de les 9:00 fins a les 13:30, organitzarem una diada de tennis, petanca i bitlles. Al final gaudirem d’un petit piscolabis per recuperar les forces. La inscripció serà de 3€ per participant, amb els quals col·laborareu amb la Marató. Disposaremd’una urna per recollir aquells donatius que vulgueu afegir. El termini d’inscripció es tanca el dijous 11.

Per participar us heu d’inscriure a les llistes del panell del club o enviant un correu electrònic a info@ctmontseny.es. Heu de triar si voleu participar a tennis o a petanca i paral·lelament podreu disputar partits de bitlles. Pels nens, especifiqueu-nos sisplau l’edat.

Aprofiteu per desdeprimir-vos i desangoixar-vos amb nosaltres i col·laborar en la investigació de les malalties mentals.

US ESPEREM! NO US HO PERDEU!