Vols que t'enviem l'Actualitat del Club cada cop que publiquem res? Dona'ns la teva adreça:
Termes i Condicions
Notícies o dades que volem compartir amb tothom. Recull de l'activitat que fem. Anuncis o comunicats a tots els associats... Si en caben de coses aquí!

Actualitat del Club

Vols que t'enviem l'Actualitat del Club cada cop que publiquem res? Dona'ns la teva adreça:
Termes i Condicions
Notícies o dades que volem compartir amb tothom. Recull de l'activitat que fem. Anuncis o comunicats a tots els associats... Si en caben de coses aquí!

IMPORTANT: Canvis a les Reserves i Llum de les Pistes de Tennis

A partir del proper diumenge 1 de febrer, s’efectuaran els següents canvis pel que fa a la il·luminació de les pistes de tennis i el sistema de reserves:

  • La il·luminació deixa de ser un servei gratuït.
  • La durada de les reserves passarà a ser d’hora i mitja, tant pel que fa a reserves individuals com de dobles, enlloc de 1 hora com fins ara. El cost de la reserva es mantindrà en 1 €, que es passarà com fins ara en un rebut posterior juntament amb les quotes.
  • El cost del servei d’il·luminació s’estableix per aquest any 2009 en 1 € per bloc de fins a hora i mitja. També es passarà en el rebut.
  • El control de l’ús el farà el responsable Sr. Leo. Us demanem a tots la màxima col·laboració amb ell, i us preguem li comuniqueu amb diligència quan aneu a fer ús o haveu fet. De moment, mantindrem oberta la porta que dona accés als interruptor perquè tothom es pugui auto servir sense necessitat d’haver d’avisar a l’encarregat.
  • Això no s'aplica als partits de campionat, interns o externs.

Salutacions cordials,

La Junta Directiva

Preus Llicències de Tennis per l'any 2009

Us adjuntem comunicat rebut de la Federació amb els preus de les llicències pel proper any. Com sabeu, és fins d'aquí unes setmanes que no ens envien els carnets perque els distribuïm.

PREUS LLICÈNCIES ANY 2009
llicències fins als 16 anys (cadet) anyals: 22€ (mateix preu des de l'any 2005)

llicències fins als 16 anys trimestral: 7€ (mateix preu des de l'any 2005)

llicències juvenils anyals: 25€

llicències juvenils trimestrals: 7,65€

llicències sèniors anyals: 45,50€

llicències sèniors : 15,50€

llicències AETC: 67,50€

Ja tenim campions de botxes!

Aquest matí s'ha disputat la darrera jornada.
Els guanyadors han sigut la Mari i el Francisco, i la Regina i l'Angelita han quedat segones. El tercer lloc ha anat per la Fluge i la Montse, després d'un partit de desempat amb l'Eloi y la Katy.
Com sempre, bon rotllo entre els participants i a segui entrenant per mirar de desbancar a aquestos cracks. Enhorabona a tots!

Cliqueu a la foto per veure-les totes:

Campionat Comarcal Masculí +30

Ja hem penjat a l'apartat "Competicions", l'anunci del proper campionat comarcal masculí per majors de 30 anys.

Dins, hi trobareu tant el calendari (comença el cap de setmana del 17-18 de gener) com els participants de cada equip.

Sort!

Recordatori Loteria de Nadal: El dia 14 s'acaba el plaç de recollida

Per aquells que heu reservat Loteria de Nadal i encara no l'hagueu recollit, la repartirem el dia 14 de desembre de 11 a 13 hores, durant l'acte de solidaritat amb la Marató de TV3.
Passat aquest dia, si en voleu haureu d'anar a buscarla directament a l'administració de loteria de Cardedeu, però recordeu que no estarà reservada, sino subjecta a disponibilitat.

El Campionat Absolut d'Espanya prop de casa!

Pels qui us agradi gaudir del tennis d'alt nivell en directe, la setmana del 6 al 15 de desembre es celebra al Club de Tennis Cercle Sabadelles 1856 el Campionat Absolut d'Espanya individual.

Cercle Sabadellès 1856
Crta. Bellaterra, Km 5.1 - 08205 Sabadell
Telf 937215154 - Fax 937215281

Loteria: El plaç s'acava el 7 de desembre

Us recordem que el proper diumenge dia 7 s'acaba el plaç per reservar dècims de loteria. Juguem el 35.285 a l'administració de Cardedeu.
Els dècims els repartirem i cobrarem al Club els dies 7 i 14 de decembre de 11 a 13.
Els que hagueu reservat i no hagueu recollit el vostre dècim el dia 14, els retornarem a l'administració de Cardedeu i haureu d'anar allà a comprar-lo.
"Que la suerte os/nos acompañe".

El CT Montseny participa a la Marató de TV3!

Estimats amics, amb motiu de la Marató de TV3, us convidem a passar un matí tots junts al Club de Tennis Montseny.

El proper dia 14 de desembre, TV3 organitza la Marató en favor de les malalties mentals. Com que, per culpa de la crisi, tots (socis i no socis) estem molt angoixats ideprimits, em decidit solidaritzar-nos amb la Marató de TV3, així que obrim les portes perquè tothom que ho vulgui pugui participar, encara que no sigui soci del club.

El dia 14, des de les 9:00 fins a les 13:30, organitzarem una diada de tennis, petanca i bitlles. Al final gaudirem d’un petit piscolabis per recuperar les forces. La inscripció serà de 3€ per participant, amb els quals col·laborareu amb la Marató. Disposaremd’una urna per recollir aquells donatius que vulgueu afegir. El termini d’inscripció es tanca el dijous 11.

Per participar us heu d’inscriure a les llistes del panell del club o enviant un correu electrònic a info@ctmontseny.es. Heu de triar si voleu participar a tennis o a petanca i paral·lelament podreu disputar partits de bitlles. Pels nens, especifiqueu-nos sisplau l’edat.

Aprofiteu per desdeprimir-vos i desangoixar-vos amb nosaltres i col·laborar en la investigació de les malalties mentals.

US ESPEREM! NO US HO PERDEU!

¡Felicidades Campeones!

Por fin ha finalizado el campeonato de dobles que iniciamos el pasado verano. Sinceramente, me doy por satisfecho con el resultado obtenido por todos vosotros en cuanto a participación se refiere (el fair play y otros elementos ya acostumbrais a tenerlos) y sobretodo por tener la oportunidad de ver a gente que hacía tiempo que no los teníamos sobre las pistas; de hecho, creo que la última vez que jugaron algunos de los participantes de este campeonato lo hicieron con raquetas de madera!
Pero lo más importante, además de felicitar a todos los participantes, es hacerlo a los flamantes ganadores. Me consta que ambas finales estuvieron disputadas y pudieron caer para cualquiera de las parejas finalistas pero al final se alzaron con el triunfo las parejas formadas por Jaume y Lluís Vallmitjana por un lado y Sergio Pradillos y Antonio Lidón por el otro. Me encanta también el hecho de haber tenido una pareja femenina en una de las seminales y os animo a todas a apuntaros en los campeonatos que hagamos a partir de ahora.
Por otro lado, me gustaría mantener una reunión con los aficionados al tenis para comentar próximos campeonatos, sugerir mejoras, explicaros el funcionamiento del ránking que hemos confeccionado y de paso repartir los premios de este campeonato. Creo que es una cita que nos interesa a todos los que queramos sumar para mejorar este deporte en el club, por lo que os espero a todos vosotros. Pondré la convocatoria en el tablón de anuncios del club, pero intentaré que Pau la cuelgue además en la web.
Hasta la próxima campeones!

Facebook: "Amics del Club de Tennis Montseny"

Continuant amb la recerca de maneres en qué podem millorar la gestió del Club amb l'ús de les noves tecnologies, anem a veure quin partit li podem treure a les Xarxes Socials.
De moment, per aquells de nosaltres que estem a Facebook, hem creat un Grup on podem compartir informació i debatre: "Amics del Club de Tennis Montseny". Les incorporacions les aprovem internament, no és per qualsevol persona que s'hi vulgui apuntar.

A veure quans ens hi congregue'm! Ja esteu tardant a fer clic a l'enllaç per apuntar-s'hi (primer s'ha d'estar registrat a Facebook, evidentment).