Vols que t'enviem l'Actualitat del Club cada cop que publiquem res? Dona'ns la teva adreça:
Termes i Condicions
Notícies o dades que volem compartir amb tothom. Recull de l'activitat que fem. Anuncis o comunicats a tots els associats... Si en caben de coses aquí!

Actualitat del Club

Vols que t'enviem l'Actualitat del Club cada cop que publiquem res? Dona'ns la teva adreça:
Termes i Condicions
Notícies o dades que volem compartir amb tothom. Recull de l'activitat que fem. Anuncis o comunicats a tots els associats... Si en caben de coses aquí!

Aquest Dissabte 23 comença el Campionat de Tennis "Mon Sport"

Per fi una nova ocasió de veure'ns les cares a la pista! Aquest proper cap de setmana comença el campionat de tennis individual. Al final ens hem inscrit 52 persones.

Hem publicat a l'apartat "Competicions" de l'Espai per Socis els partits d'aquest proper cap de setmana. Es important consultar-ho per no perdre's el partit.

I ara, que parlin les raquetes...

Campionat Mon Sport

Us comuniquem que en el taulell d'anuncis estan posades les llistes per el proper campionat d'individual que es celebrarà en les nostres instal·lacions.

Aquest campionat, el nostre patrocinador de Tennis, és qui s'encarregarà de donar els premis als campions.

Aquest campionat constarà d'una lligueta de 4-6 jugadors on els 2 primers classificats passaràn a un quadre on després hi hauràn eliminatories per saber el campió/ona.

Hi haurà dos categories, Femení i Absolut i el partits es faran al millor de tres sets amb tie-break als tres sets.

Les llistes les despenjarem aviat, si voleu participar, adreceu-vos al taulell d'anuncis i apunteu-vos.

 

Us esperem.

Nous Abonaments de Temporada!

Com a novetat per aquest any, hem creat la possibilitat d'adquirir abonaments de temporada, per fer servir les instal·lacions del Club mentre està oberta la piscina.

Aquest abonament està adreçat a aquells veïns a qui els pugui interessar gaudir de la piscina, però no estan interessats en ser socis la resta de l'any.

L'abonament és personal i intransferible, i dona dret a fer servir les instal·lacions complertes. Per adquirir-lo, acosta't al club i demana per la Pati, la tresorera de l'Associació.

El seu preu per aquest estiu del 2009 és de 100 €, i és vàlid des del 24 de juny fins al 6 de setembre que tencarem la piscina.

Qui ho prefereixi, pot adquirir l'abonament per un periode més curt:

  • Des del 24 de Juny fins al 31 de juliol (cost, 50 €)
  • Des de l'1 d'agost fins al 6 de setembre (cost, 50 €)

Qui tingui l'abonament pot també dur convidats a les instal·lacions. El preu és de 4 € per persona i dia, que s'abonaran directament a l'encarregat de les instal·lacions el Sr. Leo.

Correu la veu!

 

Aquest estiu, la piscina no tencarà al migdia!

Us comuniquem l'horari d'obertura de la piscina per aquest estiu:

Estarà oberta els caps de setmana de Juny (6 i 7, 13 i 14, 20 i 21). Els dies 22 i 23 estarà oberta per les tardes, i a partir de Sant Joan cada dia, fins el 6 de setembre.

Aquest any hem fet un canvi que esperem us agradi: Obrirem a les 11 del matí, ininiterrumpudament fins les vuit del vespre!

 

Nou Reglament de Règim Interior

Prosseguint en la tasca d'adaptar el Club a les exigències dels nous temps, i després d'aprovar en Assemblea uns Estatuts redactats per una Comisió integrada pel President actual i els anteriors Presidents, la Junta Directiva ha aprovat un nou Reglament de Règim Interior.

El Reglament és un document molt important que regeix el funcionament del nostre Club. això inclou no tan sols la part econòmica i la disciplinària, també les normes d'ús de les instal·lacions, i els drets i deures que tenim com associats. Per tant, conèixer-lo és una necessitat per tots.

Tant els Estatuts com el Reglament estan disponibles per ser descarregats. Per accedir-hi heu d'estar registrats.

INFORMACIÓ IMPORTANT pel Campionat de Primavera, part Tennis

Tot a punt pel Campionat? Raquetes esmolades?

Acabem de publicar els horaris de partits del dissabte, així com els quadres sencers. Per temes de privacitat, ho hem fet dins les opcions que son visibles tan sols per usuaris registrats, així que ara és el moment de fer-ho si encara no us heu registrat. Son només dos minuts.

Per cert, deixeu-me compartir que, entre tenistes, jugadors de petanca i amics que sols venen a animar i a la butifarrada, som més de 130 apuntats! 

Jo ja vaig pujar a Sant Elies a demanar que NO plogués. I vosaltres?

 

Primera reunió de voluntaris per la Festa Medieval Vilamagore 2009

De part de l'Área de Comunicació de l'Ajuntament, ens fem ressó d'aquesta crida al voluntariat per ajudar i participar al Vilamagore. Així que, si no esteu al campionat de primavera o be l'horari de partits us ho permet, us podeu acostar al nucli i contribuir a fer crèixer el nostre Vilamagore:

"A totes les entitats i associacions de Sant Pere,

Us informem que els dies 4 i 5 de juliol es celebrarà la Festa Medieval que porta tot el poble de Sant Pere al segle XI, quan els comtes-reis de Catalunya reposaven al castell de Vilamajor. Aquesta festa sempre s’ha caracteritzat per la participació dels veïns, i per aquesta raó aquest proper dissabte 9 de maig, a les 18 hores, a la carpa de davant l'Ajuntament, hi haurà una primera reunió oberta a tots els veïns i veïnes, famílies, nens i nenes que tinguin ganes de viatjar en el temps i traslladar-se, per dos dies, a l’Alta Edat Mitjana.

Us animem a assistir-hi per fer de la Festa Medieval Vilamagore, un any més, una Festa per tots."

Recordatori del Campionat de Primavera del proper cap de setmana

Us recordem que el proper cap de setmana, els dies 9 i 10 de maig, celebrem el campionat de primavera que varem haver d’aplaçar per culpa de la pluja.

Us recordem també que el torneig de tennis es jugarà en mode de “torneig del caos” (en un quadre) on si perds el primer partit que jugues hi haurà un altre quadre de consolació. Els partits es jugaran a un sol set on hi haurà tie-break per desempatar, en semifinals i finals hi haurà un set “americà” (a 9 jocs amb tie-break per desempatar).

En el tennis hi haurà 3 diferents categories:

 

  • Sub 12: Per nens i nenes que tinguin 12 anys o menys.
  • Absolut: Per homes i dones que vulguin participar.
  • Femení: Per dones > 12 anys que vulguin participar i no vulguin estar en el campionat Absolut.

 

En el torneig de petanca, es farà per parelles.

El preu del campionat serà de 7€ pels adults i 5€ pels nens. En aquest preu, hi ha inclòs un pica – pica i botifarra amb pa amb tomàquet. El dinar es celebrarà diumenge dia 9. Després es donaran els premis als guanyadors.

Us recordem també que, pel que fa als inscrits, comptem amb tots els que us vareu inscriure previament. En cas que hi hagi cap canvi (altes o baixes), aviseu si no ho heu fet encara, abans del 3 de maig a Mª José (telf: 607.490.598) o a Pati (telf: 620.388.170) . Esperem la vostra participació!!!

Missa per en Felipe Tena

Benvolguts socis i amics,

Ens informen que a partir d'aquesta tarda, podem anar a donar el condol als familiars d'en Felipe Tena a la Sala 3 del Tanatori de Granollers.

La missa serà demà dijous a les 17:30, després de la qual no hi haurà enterrament, perquè traslladaran les seves restes al seu poble natal.

 

Ha mort el nostre amic Felipe Tena

Lamentem comunicar-nos que ens acaba de deixar sobtadament el soci fundador d'aquest Club, company i amic des de fa tants anys, l'estimat Felipe Tena. La mort ha ocorregut mentre practicava la seva gran afició, l'excursionisme, amb els Caminaires de Les Faldes.

Des d'aquí volem transmetre la notícia a tots els membres i amics, i fer arribar el condol als seus familiars.

En quan tinguem més detalls i sapiguem on es celebrarà el funeral, us ho comunicarem pels mateixos mitjans.

Descansi en pau,

 La Junta i els socis del CT Montseny