Vols que t'enviem l'Actualitat del Club cada cop que publiquem res? Dona'ns la teva adreça:
Termes i Condicions
Notícies o dades que volem compartir amb tothom. Recull de l'activitat que fem. Anuncis o comunicats a tots els associats... Si en caben de coses aquí!

Actualitat del Club

Vols que t'enviem l'Actualitat del Club cada cop que publiquem res? Dona'ns la teva adreça:
Termes i Condicions
Notícies o dades que volem compartir amb tothom. Recull de l'activitat que fem. Anuncis o comunicats a tots els associats... Si en caben de coses aquí!

Modificacions Normes Ranking

Vist que tenim varies propostes, i els reptes estan començant a funcionar, hem pres una decisió en el canvi de normes, que són les següents:

  • Abans si una persona estava en el ranking, només podia reptar a les 3 persones que estaven per sobre seu. Doncs ara, si la persona esta per sota dels 20 primers, aquesta pot reptar a les 5 persones per sobre seu. Si la persona esta per sobre dels 20 primers, segueix la mateixa norma d'abans, només pot a les 3 persones per sobre.

  • Si una persona, que ja esta dintre del ranking, fa un repte i perd, aquesta perdrà una posició, si guanya, segueix els pasos anteriors, el reptador, es posarà en la posició del reptat, i el reptat i els jugadors que estaven entre el reptat i el reptador, perdràn una posició. (Aquesta s'aplicara més endavant, ja ho notificarem)

Esperem que així hi hagi molta més competivitat i donem opció a que si una persona esta molt baixa en el ranking i abans del torneig vol pujar per estar més amunt, pugui anar més depressa.

Moltes gràcies, esperem que aixó del ranking ho transformem com una altre competició a part del tornetgos.

Inscripcions I campionat individual del 2010


Ens plau comunicar-vos, que en el taulell d'anuncis, esta la llista per inscriure's al campionat d'individual que començarà el cap de setmana 6 i 7 de Març, ja que aquests, funcionarà a través del ranking.

El campionat és en forma de lliga, on aproximadament cada grup tindrà 8 persones, tot depen del nombre d'inscrits, on els dos primers classificats de cada grup, pujaran de grup i el tercer farà un partit de promoció contra l'antepenúltim del grup superior.Els partits es faran al millor de tres sets, on si guanyes per dos sets a zero, el guanyador tindra 3 punts i el perdedor, 0 punts, si queden 2 sets a 1, el guanyador obtindrà 2 punts i el perdedor 1 punt.

Al final de la lligueta, en cas d'empat, es mirarà l'enfrontament entre si i en cas de triple empat i no es pot decidir per enfrontaments, es decidirà per diferència de jocs.

Com es formaran els grups?

Doncs  aquests es faran amb el ranking a dia 28 de Febrer. Depenent dels inscrits a la fulla del taulell d'anuncis, s'agafara els 8 primers jugadors que estiguin millor classificats i formaran el primer grup, després els altres 8 i així successivament fins a formar tots els grups.

Si un jugador s'apunta i no està en el ranking, aquest anirà al últim grup.

Com pujar al ranking i estar millor classificat?

Doncs reptant, teniu temps fins el 28 de Febrer per anar reptant als companys i companyes per anar pujant de ranking.

Com funciona els reptes?

Si una persona no està en el ranking, aquesta pot reptar a qualsevol que estigui de la meitat del ranking cap a vall, un cop el repti, si el guanya el reptador pasara a tenir la posició de la persona reptada i aquesta baixarà un lloc, però si el reptador perd, aquest pasara a l'últim del ranking.

Un cop estas dintre el repte, només pots reptar a les 3 persones que es té per sobre. Amb l'excepció de si hi ha algú amb una lesió greu, d'una certa durada, es deixarà reptar a un de més.

El ranking està penjat al taulell d'anuncis, i properament estarà actiu per la pàgina web.

El termini de inscripció es tanca el dia 28 de Febrer.

 

 

Cavalcada de Reis

Ens fem ressó d'aquest comunicat enviat per l'Area de Comunicación de l'Ajuntament de Sant Pere.

A totes les entitats i associacions de Sant Pere,

 

A continuació us relaciono les activitats que es portaran a terme a Sant Pere per Cap d’any i Reis. Preguem li doneu la màxima difusió possible.

 

L'orquestra Beverly ens donarà la benvinguda de l'Any Nou a la sala gran del centre cívic de Les Faldes del Montseny

Per qui vulgui celebrar el Cap d'any en companyia, enguany proposem una magnífica festa a les Faldes. La festa començarà a les 21 hores amb un sopar obert a tothom on cadascú es portarà el seu (hi haurà servei de microones i neveres). I a les 23:30 hores l'Orquestra Beverly començarà la seva actuació donant la benvinguda a l'Any Nou amb bona música.

L'entrada és lliure, tant per qui vulgui assistir al sopar com per qui només vulgui anar a ballar.

No us ho perdeu!

 

Cavalcada dels Reis Mags al nucli i a Faldes

Cavalcada en el nucli de Sant Pere de Vilamajor

Arribaran a cavall per l’Av. Sant Elies a les 19 hores, faran la cavalcada i el parlament des del balcó de l’Ajuntament.

A continuació es farà la recepció a la carpa per donar les cartes als Reis.

Cavalcada a Les Faldes

Arribaran a cavall per l’entrada de Faldes a les 19 hores i faran la cavalcada fins al Club de Tennis on es farà la cantada.

A continuació es farà la recepció en el centre cívic de Les Faldes per donar les cartes als Reis.

 

Molt bon Nadal a tots!!

 

Recaptació La Marató de TV3

Des del club, volem donar les gràcies a tots els socis que varen participar en la jornada de tennis i petanca que vem celebrar el dissabte dia 12 de Desembre.

En total vem recaptar 300 €, i el marcador de la divuitena edició de La Marató de TV3 ha assolit els 6.010.366 €!

També volem agraïr a la familia Medina i a "jamones La Cava" la donació del pernil pel sorteig quins beneficis anaven també a La Marató.

Moltes Gràcies!

 

Horaris de Tennis per la Marató

Us adjuntem els horaris dels partits programats per la Jornada de la Marató de TV3 de demà dissabte.

 

ATTACHMENTS TITLE
DOWNLOAD THIS FILE (Horari_La_Marato_09.pdf)Horari_La_Marato_09.pdf[ ]12 Kb

El C.T Montseny amb la Marato de TV3

El proper dissabte dia 12 de desembre el club organitza per segon any consecutiu un campionat solidari, on la recaudació anirà destinada a la Marató de TV3 que enguany es recauda per les enfermetats minoritaries.

Tant hi haurà campionat de tennis com de petanca, hi per apuntar-se, ho haureu de fer en el taulell d'anuncis. L'hora d'inici serà a les 10:00h i finalitzares a les 13:30h aproximadament amb un pica pica.

Per participar en aquest campionat, l'inscripció val 5 € on inclou participar i el pica-pica. Després deixarem una urna per si qualsevol vol col·laborar i posar més diners per la causa.

 Us esperem !!

Semifinals Campionat de Dobles

En la secció de competicions, esta possat l'horari del dissabte 28 on es jugaran dos semifinals una masculina i una altre femenina, ja que aquest cap de setmana una semifinal es va adelantar i ja tenim a Rosa i Maria en la final del quadre femeni.

Les finals de moment no es jugaran aquest cap de setmana, degut a que una parella no pot jugar aquest cap de setmana.

Llavors les finals, estem mirant de jugarles o el diumenge 6 de Desembre o jugar el 13 de Desembre.

Elecció d' equipacions del C.T Montseny

Us presentem els models que hem vist per fer les equipacions del Club Tennis Montseny. Són de la marca Luanvi, i la compra d'aquests la farem a través de la botiga Esports10 de Cardedeu.

Ens agradaria que si esteu interesats ens ho comentessiu, ja que farem una primera partida a principis de l'any 2010, per les talles serà convenient anar a la botiga y provar-se una mostra que tindràn allà.

Però abans de tot, el que volem, és que el soci doni la seva opinió, i ens comuniqui quin dels tres conjunts li agrada més. L'enquesta estarà fins a finals de desembre.

Per escollir, el que heu de fer, és votar en l'enquesta que hi ha en la pàgina central de la web.

L'equip complet sortirà entre 65 - 70 €, on inclou xandal de microfibra, samarreta de polyester y pantalons amb butxaques. En el cas de les dones hi haurà la possibilitat de obtenir el polo (també de polyester). Totes les prendas aniràn serigrafiades amb el nom del club.

Pensem que els xandals donarà una mica més de serietat al club, tant a l'hora de competir en campionats fora del nostre club, com a entitat en el mateix poble.

Els xandals estan adreçats per tots els socis, tant als que fan campionats com els que no. 

Luanvi Model Kenia (Blanc-Verd-Gris)
Chandal Hombre Camiseta Hombre Bermuda
Chandal Mujer Polo Mujer Bermuda
Luanvi Model Kenia (Blanc-Gris-Vermell)
Chandal Hombre Camiseta Hombre Bermuda
Chandal Mujer Polo Mujer Bermuda
Luanvi Model Kenia (Taronja-Blanc-Gris)
Chandal Hombre Camiseta Hombre Bermuda
Chandal Mujer Polo Mujer Bermuda

Loteria de Nadal: Reserveu el vostre dècim!

Ja podeu reservar dècims de loteria. Juguem el 45.163 a l'administració de Cardedeu.
Si en voleu, tenim les llistes penjades al Club per apuntar-se. Si us va malament apuntar-vos, ens podeu enviar un correu electrònic a info@ctmontseny.es
La data límit per apuntar-se és el 6 de decembre. Els dècims els repartirem i cobrarem al Club els diumenges 6 i 13 de decembre de 11 a 13.
Els que hagueu reservat i no hagueu recollit el vostre dècim el dia 13, els retornarem a l'administració de Cardedeu i haureu d'anar allà a comprar-lo.

Administració de Loteria: BLAS RODILLA GOMEZ
Diagonal Fivaller, 12
08440 CARDEDEU - BARCELONA
Tel: 938 713 319
Fax: 938 462 062
 

Actualitzat Classificació Campionat Terrassa

En la secció de Competicions esta actualitzada la classificació del nostre equip Femení que participa a la lliga de Terrassa.

El nostre equip va en segona posició empatats a punts amb el RCT Barcelona i 5 punts menys  que l'equip lider que és el CT Masnou.

Aquest cap de setmana el nostre equip juga al nostre club enfront el CT Vilanova, quart classificat, a les 13h. si voleu veure bon tennis i animar al nostre equip ja ho sabeu, us esperem dissabte a la 13h.

També s'ha actualitzat els equips, ja que tant la Llobera com el CT Masnou, han ampliat els seus equips i en la secció Competicions en el apartat Grups esta actualitzat aquests equips.

 Molta sort per dissabte !!!