Vols que t'enviem l'Actualitat del Club cada cop que publiquem res? Dona'ns la teva adreça:
Termes i Condicions
Notícies o dades que volem compartir amb tothom. Recull de l'activitat que fem. Anuncis o comunicats a tots els associats... Si en caben de coses aquí!

Actualitat del Club

Vols que t'enviem l'Actualitat del Club cada cop que publiquem res? Dona'ns la teva adreça:
Termes i Condicions
Notícies o dades que volem compartir amb tothom. Recull de l'activitat que fem. Anuncis o comunicats a tots els associats... Si en caben de coses aquí!

Estrenem disseny de la web!

Avui estrenem un nou disseny de la pàgina web, més modern i inspirat amb la nostra roba esportiva.

El contingut, no obstant, és pràcticament el mateix. això vol dir que el funcionament dels usuaris no ha de canviar.

Per això, si trobeu cap anomalia, sisplau feu-nos-ho saber el més aviat possible a la bústia general del club info@ctmontseny.es

Master en Gestió Esportiva en condicions especials

El Johan Cruyff Institute, en col·laboració amb la Federació Catalana de Tennis vol oferir als Federats la possibilitat de realitzar el curs online Sport Business Fundamentals (Curs sobre conceptes fonamentals de la gestió esportiva). Es tracta d’un curs dirigit a totes aquelles persones que desitgin adquirir els conceptes fonamentals de la gestió esportiva, on s’estudien temes de gestió estratègica, gestió financera, gestió d’equips i lideratge, o màrqueting esportiu.

ATTACHMENTS TITLE
DOWNLOAD THIS FILE (preguntas habituales SBF.PDF)preguntas habituales SBF.PDF[ ]43 Kb
DOWNLOAD THIS FILE (PROCESO DE MATRICULACIÓN SBF.PDF)PROCESO DE MATRICULACIÓN SBF.PDF[ ]42 Kb
DOWNLOAD THIS FILE (SBF.PDF)SBF.PDF[ ]234 Kb

Llegiu-ne més...

Horaris 10 i 11 de Març

Ja estan penjats els ordres de joc de dissabte 10 i diumenge 11 de Març.

Recordem que si algú vol adelantar el seu partit ho pot fer, avisant amb antel·lació.

Properament direm quin dia són les finals i que hi haurà de dinar.

 

Molta Sort!

Publicats horaris 3 i 4 de Març

Ja teniu els partits penjats a la seccio de competicions.

Sort!

Descompte al Godó per federats de tennis

Us avancem que aquest any, els posseïdors de la llicència federativa tindran el 12% de descompte en les entrades del Barcelona Open Banc Sabadell, deferència que en els darrers anys ha tingut l’organització d’aquesta prestigiosa prova de relleu internacional.

La novetat aquest any resideix en que la compra s’haurà de fer necessàriament per internet accedint al web www.barcelonaopenbancsabadell.com.

A través de la web de la Federació també hi podreu accedir clickant en el banner del Barcelona OpenBanc Sabadell.

En la plana del torneig obtindreu tota la informació que necessiteu per la compra.

Penjats Horaris Cap de setmana 18 i 19 de Febrer

En la secció de competicions i en el Taulell d'anuncis del club estan penjats els horaris del proper cap de setmana.

Recordar que els partits que s'han d'ajornar teniu temps per aquest cap de setmana i durant la setmana vinent, en aquest campionat em de complir tots perque si un partit no es juga, va endarrerint tot el campionat perquè a través d'aquest partit hi ha altres enfrontaments pendents no només per el qui guanyi, sinó també per el qui perd.

 

Molta Sort!!

Ordre de joc 11 i 12 de Febrer Campionat Social 2012

Ja teniu penjats els horaris d'aquest cap de setmana tant al taulell com en la secció de competicions:

http://www.ctmontseny.es/index.php?option=com_content&view=section&layout=blog&id=6&Itemid=67

Recordeu que els que els hi toca jugar aquesta setmana, no jugareu la propera setmana, que la jugaràn els que tenien partit la setmana passada.

 

Molta Sort!

El Nostre President en la Nova Junta de la FCT

Tenim que donar-vos una gran noticia, el nostre president, en Pau Jané Jané, és membre de la nova junta que ha sortit guanyadora de les eleccions a la FCT( Federació Catalana de Tennis), encapçalada per en Joan Navarro, amb el lema "Al servei dels clubs".

Les eleccions van ser guanyades a la segona volta al haver empatat en unes primeres a 105 vots juntament amb l'altre candidatura, la del que era l'actual president, en Francesc Orriols. En la segona volta el resultat ha sigut 110 vots per 104.

Enhorabona al nostre President !!!

Ordre de joc 4 i 5 de Febrer Campionat Social 2012

En la web i en el taulell d'anuncis, estan penjats els horaris d'aquest cap de setmana.

http://www.ctmontseny.es/index.php?option=com_content&view=section&layout=blog&id=6&Itemid=67

Aquesta setmana només juguen els enfrontaments que no els ha tocat BYE, els de primera ronda.

La setmana que vé jugaran també el Femení i l'Absolut però només jugaran els que tots dos hagin passat per BYE, és a dir, els que juguen aquesta setmana, la setmana vinent descansaran.

Llavors, si algú te plantejat marxar la setmana vinent o no pot jugar, podeu possar-vos en contacte amb el vostre rival i quedar per aquesta setmana o jugar entre setmana.

Molta sort!

 

 

Inici Campionat Social 2012

En la secció de Competicions estan penjats els quadres del Absolut i Femeni del campionat Social 2012. Aquest any no hi ha Infantil, ja que només hi havia apuntats 3 persones, aquestes, formen part del quadre femení.

Gairebé tothom jugarà els mateixos partits o com a mínim un menys que la resta, tot això és degut dels BYE's que són espais en blanc per omplir el quadre. Llavors, per culpa d'aquests BYE's es juga un partit menys o més depenent del quadre.

Per la part Absoluta, el quadre és de 64 perquè s'han apuntat 36 persones, 28 passen directes, és a dir, tenen BYE i hi ha 4 enfrontaments previs, d'aquests enfrontaments, el qui perdi passarà a una lligueta on jugaràn tots els que han perdut a la ronda previa, per així jugar més partits.

Cal a dir que tots els partits són al millor de 3 sets amb tie-breaks en tots ells.

Si en la eliminatoria tots dos jugadors/es us posseu d'acord en fer un tie-break enlloc de tercer set, o no voleu jugar tie-break ho podeu fer, però sempre amb el consentiment de les dues persones, si una d'elles no esta conforme, s'ha de jugar el tercer set com mana el reglament. Al igual cas que els tie-breaks.

Estigueu atents perquè dimecres o dijous es penjaran les llistes dels partits, una setmana jugaran l'Absolut i l'altre el Femení, però per possar tots els quadres bé, sense bye's aquesta setmana jugaran tots els partits que no tinguin bye's del Femení i del Absolut.

 

Molta Sort a tots!