Vols que t'enviem l'Actualitat del Club cada cop que publiquem res? Dona'ns la teva adreça:
Termes i Condicions
Notícies o dades que volem compartir amb tothom. Recull de l'activitat que fem. Anuncis o comunicats a tots els associats... Si en caben de coses aquí!

Actualitat del Club

Vols que t'enviem l'Actualitat del Club cada cop que publiquem res? Dona'ns la teva adreça:
Termes i Condicions
Notícies o dades que volem compartir amb tothom. Recull de l'activitat que fem. Anuncis o comunicats a tots els associats... Si en caben de coses aquí!

KSAL Esportiu 2012

Ja tenim el folletó per inscriure al ksal esportiu que es realitza el CT Montseny.

Aquest any, hi ha període d'inscripció i una reunió informativa sobre excursions, menjador, activitats, etc. el dia 8 de Juny a les 19:00 al Local de Faldes.

Adjuntem el fulleto en jpg

Penjat primera jornada Dobles 19 i 20 de maig

En la secció de competicions, hi ha l'ordre de joc del campionat de dobles. Si no us va bé la data assignada, la podeu canviar sempre que les dues parelles estiguin conformes, penseu que un cop aplaçat el partit, hi ha 15 dies per jugar el partit ajornat.

Molta sort a tothom!

Inici Campionat Dobles 2012

En la secció Competicionsi en el taulell d'anuncis del club, podeu veure els grups del campionat de dobles 2012.

Comencem aquest cap de setmana, i properament surtiran l'ordre de joc per aquest cap de setmana.

No hi ha cap setmana de descans, ja que el temps s'ens ha tirat a sobre i sino ens anem al Juny, per això comunicar-vos que un cop aplaçat el partit, teniu 15 dies per intentar trobar un moment per celebrar el partit ajornat.

Hi ha una primera fase de lliga, on els 2 primers classificats aniran al quadre principal i el 3 i 4 al quadre de consolació, el 5 classificat, quedarà eliminat.

Molta sort a tothom!

Recordatori a tothom del dinar del dia 12 de maig

Us recordem que diumenge dia 6 de maig es tanca el plaç per inscriure's al dinar que es farà el dia 12 de maig en les instal·lacions del club.

El dinar consta de fideua, amanides, begudes, postres i café. Per a tots els participants del campionat Social 2012 tenen el dinar pagat, però aquests s'han d'apuntar igualment al taulell d'anuncis, per qui no hagi participat i vulgui venir, el dinar costa 8€ per els adults i 5€ per els nens i nenes menors de 12 anys.

Durant el dia 12 es farà les finals dels partits de tennis, un campionat de petanca i per els més petits, faran una plantada de flors al voltant de la piscina.

Us hi esperem!

Penjats Horaris Cap de setmana 28 i 29 d'abril

Tant en el taulell d'anuncis com en la web estan els partits per aquesta setmana. Ja queden amb comptagotes, els partits que no són les finals dels quadres inicials, s'hauràn de jugar abans del dissabte dia 12 de maig, on aquests dia NOMÉS es jugaran aquestes dues finals.

A més recordar a TOTS els participants que vulguin assistir al dinar del mateix dia 12 de maig, s'han d'apuntar al taulell d'anuncis.

Horaris Cap de setmana 21 i 22 d'abril i dates de les Finals

Hola a tots i totes, en la secció competicions i en el taulell d'anuncis estan penjats els horaris de joc per aquest cap de setmana que són molt poquets, ja que el campionat ja s'acaba.

Per això us comunico, que les finals i el menjar es realitzarà el dissabte dia 12 de maig. En el taulell del club, hi haurà les llistes perquè tothom que vulgui assistir al dinar s'apunti i si ha d'afegir, fills, parella, amics, etc. ho pugui fer.

Recordar que el campionat hi havia un cost, que aquest incluïa el dinar, que és de 8€ l'adult i 5 € infantil menor de 12 anys. Aquests diners es pagaran el mateix dia 12 i si algú que no ha participat en el campionat i vol quedarse a dinar, el preu és el mateix.

Si algun participant del campionat, no pot assistir al dinar, se li carregarà el preu del campionat per el banc.

 

Indicar que el dia 12 es celebrarà un campionat de petanca on els premis són, el preu d'aquest es de 2€ per persona, i si la persona es queda a dinar, ja li entra el preu del campionat de petanca amb els 8€

  • 1º Classificat 2 Paletilles
  • 2º Classificat 2 Formatges
  • 3º Classificat 2 Llonganisses

Nova Junta Directiva

A l'assemblea de diumenge passat, es va renovar la junta directiva, que ara està integrada per:

President: Carlos Pitarch

Secretari: Pau Jané

Tresorer: Jorge Losada

Vocals manteniment: David Ibáñez i Lluís Vallmitjana

Vocals esportiva: Maite Gutiérrez i Toni Valor

Vocals: Mari Jiménez / Mari Cruz de Paco

Els canals de comunicació de la web ja van a les noves persones.

 

 

Guanyadors del Campionat de la Mona

Aquestos son els guanyadors dels Campionats de la Mona d'aquesta setmana santa:

  • Campió tennis absolut: Xavi
  • Sots-campiona tennis absolut: Encarna
  • Campiona tennis femení: Cristina
  • Sots-campiona tennis femení: Donata
  • Campions botxes: Francisco i Encarna
  • Sots-campions botxes: Pedrín i Fanny

L'enhorabona a tos i totes!

 

Penjats Horaris Cap de setmana 14 i 15 d'abril

Ja estan penjats els horaris i quadres actualitzats a la web. En el taulell d'anuncis també estan penjats.

Ja queda molt poquet !!!  Aquest cap de setmana he programat partits el diumenge tarda perque per el mati hi ha assamblea del Club a les 10:30.

 

Molta Sort

Pocs Partits per aquest cap de setmana

En la secció Competicions podeu veure els partits per aquest cap de setmana. Hi han molt pocs ja que aquesta setmana només hi juga la gent que té partits endarrerits, per que el quadre quedi totalment equilibrat.

Si hi ha algu, que la setmana que vé, no pot i desitja adelantar el partit, ho pot fer, sempre avisant al responsable o reservant pista.

Queda un mes de competició el dia 22 d'abril es finalitza.

Comentar-vos que en el taulell d'anuncis, hi ha un altre campionat que es celebrarà per dates de setmana santa, que es compaginarà amb aquest, i teniu temps per apuntar-vos fins el 1 d'abril.