Vols que t'enviem l'Actualitat del Club cada cop que publiquem res? Dona'ns la teva adreça:
Termes i Condicions
Notícies o dades que volem compartir amb tothom. Recull de l'activitat que fem. Anuncis o comunicats a tots els associats... Si en caben de coses aquí!

Actualitat del Club

Vols que t'enviem l'Actualitat del Club cada cop que publiquem res? Dona'ns la teva adreça:
Termes i Condicions
Notícies o dades que volem compartir amb tothom. Recull de l'activitat que fem. Anuncis o comunicats a tots els associats... Si en caben de coses aquí!

Dissabte 30 de març inflables i xocolatada al CT Montseny

Ultima setmana per apuntar-se al campionat

Ja queda poc per començar el campionat obert tant de dobles com individual, les inscripcions es tanquen el dia 1 de Abril.

El campionat es comença el cap de setmana 6 i 7 d'abril.

Les llistes per apuntar-se, estan a dalt, al suro penjat de la columna.

Recorde'm que aquest campionat és vàlid per el rànking.

 

També notificar-vos que el campionat de la mona que s'havia de fer aquest cap de setmana, queda supés per la manca de gent inscrita.

Ksal Setmana santa al CT Montseny

Aquest any s'organitza per segon cop un casal de setmana santa per a nens i nenes de 3 a 14 anys, on els més menuts estarà més enfocat al lleure i esports(incloent tennis) i els més grans estarà més enfocat al tennis.

Us adjuntem cartell informatiu:

Actualitzat ranking i inici campionat obert

Ja s'ha actualitzat el ranking segons el campionat de lliga social, és a dir que ja es pot tornar a reptar per pujar de ranking per el nou campionat que s'iniciarà el 6 i 7 d'abril.

Aquest campionat hi haurà, individual i dobles, serà en forma d'eliminatores i és obert.

El preu d'aquest és de 5€ els socis i 10€ els No socis que participin en una sola categoria i 8€ i 15€ si juguen en les dues categories respectivament.

Recordeu que aquest campionat puntua per ranking.

Animeu-vos, el llistat per apuntar-vos esta penjat a l'entrada del club, teniu temps fins el 29 de març

Dia 23 de Març calçotada en el CT Montseny

Estimats Socis, us informem que el proper dia 23 de març es celebrarà una calçotada en les nostres instal·lacions.

us adjuntem cartells d'informació

Defunció de l'Agustina Sala

Us comuniquem que  l'Agustina Sala, mare del soci Joan Vallmitjana (i mare política de la Dolors Palau i la Mª Àngels Fernández, àvia d'en Lluís i en Jaume Vallmitjana), va morir ahir a l'edat de 93 anys.

Avui estara al Tanatori de la Ronda de Dalt a Barcelona.

L'enterrament sera demà a les 12 a la parròquia de Sant Pacià (carrer de les monges 33 Barcelona).

Transmetem a tots ells i la resta de familiars el nostre condol.

Finalitzat el campionat de lliga social

Aquest diumenge, s'ha finalitzat el campionat de lliga social. Tant a la web com en el club, estan tots els resultats de les lligues i aquest cap de setmana es juguen els partits de promoció.

El dilluns sortirà el nou rànking i ja sortirà les llistes per apuntar per el pròxim campionat, on es en mode de quadre i hi haurà modalitat de dobles i individual.

Aquest també comptara pel rànking on els enfrontaments són directes, si guanyes a una persona que esta per sobre teu en el rànking, pujes al seu lloc i aquesta perd una posició, però ja us anirem informant.

Per cert aviat us notificarem que volem fer una calçotada, juntament amb una diada de tennis, on farem un campionat de tie-breaks i en aquest dinar donarem els premis als guanyadors de cada lliga que s'acaba d'acabar.

ULTIMS DIES PER JUGAR PARTITS APLAÇATS

Us informem que aquest diumenge és l'últim dia per jugar tots els partits aplaçats. Ja sabeu que les pistes les podeu reservar sense cap cost, només s'haurà d'abonar si es juga amb llum. En la pàgina web surten els partits aplaçats i en primer lloc, surt el que en teoria va suspendre el partit primer o el que tinc notificat, si no és així comuniqueu-ho al Toni el més aviat possible.

Molta sort a tothom!!

Deixem DOS caps de setmana per jugar els partits aplaçats

Ja s'ha acabat la fase regular de la lliga, i ara deixem dues setmanes per anar jugant els partits aplaçats. Aneu espavilant que hi ha gent que fins i tot té 4 partits pendents!!!!

Recordeu que podeu avisar i us reservem pista, ja sigui entre setmana o el cap de setmana.

 

Anims que ja queda poc!!!

Godó 2013

Us comuniquem que aquest any els posseïdors de  la llicència federativa tindran el 12% de descompte en les entrades del Barcelona Open Banc Sabadell, deferència que en els darrers anys ha tingut l’organització d’aquesta prestigiosa prova de relleu internacional.

Com l’any passat , aquest any la compra s’haurà de fer necessàriament per internet accedint al web www.barcelonaopenbancsabadell.com.

A través de la web de la Federació també hi podreu accedir clicant en el baner del Barcelona Open Banc Sabadell.

Us reenviem la informació sobre la compra i preus de les entrades i abonaments que ens ha fet arribar l’organitzador del torneig, el RCT Barcelona 1899.

Així mateix, a la plana del torneig obtindreu tota la informació que necessiteu per la compra.