Vols que t'enviem l'Actualitat del Club cada cop que publiquem res? Dona'ns la teva adreça:
Termes i Condicions
Notícies o dades que volem compartir amb tothom. Recull de l'activitat que fem. Anuncis o comunicats a tots els associats... Si en caben de coses aquí!

Tennis: Circuit Sèniors 2009

Hem rebut notificació de la Federació que pot ser interessant per aquells associats a partir de 35 anys que tinguin iinterés en competir. Adjuntem text del correu i fitxers annexes:

"Benvolgut President i amic,

Tinc una especial satisfacció en presentar-te la informació relativa al Circuit Sènior que s’ha creat per tal que els jugadors i jugadores de les categories +35, +40, +50, +55 i +60 participin en un total de 6 proves independents i Màster final.

Les categories que superin els 31 inscrits tindran un segon quadres – es pot arribar a format un tercer segons les inscripcions – i els partits es disputaran els divendres, dissabtes i diumenges a partir de les 14’30 hores. D’aquesta norma queden exclosos aquelles proves que es disputin a l’estiu que podran tenir format setmanal.

El preu de la inscripció al Torneig serà de 25 €, inclosa la quota federativa i la veritable novetat és que d’aquesta quantitat 5€ per cada prova individual es destinaran a premis en metàl·lic per al Màster.

Per tant,  t’agrairé donis la màxima difusió d’aquest Circuit entre tots els teus associats d’aquestes categories, alhora que aprofito aquest escrit per saludar-te molt cordialment.

 

FEDERACIÓ CATALANA DE TENNIS

Francesc Orriols

- President -"

 

ATTACHMENTS TITLE
DOWNLOAD THIS FILE (Poster circuit senior.pdf)Poster circuit senior.pdf[ ]266 Kb
DOWNLOAD THIS FILE (Reglament.pdf)Reglament.pdf[ ]31 Kb