Vols que t'enviem l'Actualitat del Club cada cop que publiquem res? Dona'ns la teva adreça:
Termes i Condicions
Notícies o dades que volem compartir amb tothom. Recull de l'activitat que fem. Anuncis o comunicats a tots els associats... Si en caben de coses aquí!

Reserves de Pista de Tennis per Internet (EN PROVES)!

Des d'aquest moment, i durant un parell de setmanes, hem obert en proves l'aplicatiu per reservar pista de tennis còmodament per Internet des de casa o des del treball (o des del Telecentre que l'Ajuntament i la Generalitat fan al Local social de Les Faldes!).

Qué vol dir "en proves"? Doncs que per una banda ens serveix per acabar d'enllestir la fase de proves, verificar que tot està correcte, i d'altra banda us permet a tothom anar-vos familiaritzant amb l'eina i anar corrent la veu, ja que requereix haver-se registrat a la pàgina web.

Com funcionarà la reserva de pista? molt senzill:

 

  • A la pàgina web serà possible reservar pista amb antelació, és a dir, no pel mateix dia, sino per l'endemà i els següents.
  • Al taulell d'anuncis del Club hi haurà cada dia els quadres amb les hores que estan lliures i reservades, i es podrà reservar pel mateix dia com fins ara: S'ha de comunicar a l'encarregat del Club Sr. Leo, qui ho anotarà al quadre de reserves.
  • Les reserves, com ja sabeu, son de blocs d'hora i mitja.
  • Fins a les sis de la tarda, es podrà reservar per l'endemà o per qualsevol dels tres dies posteriors.
  • A partir d'aquesta hora, serà possible reservar per l'endemà passat o per qualsevol dels tres dies següents.
  • Un exemple: avui dimecres, quan eren les cinc de la tarda es podia reservar pista per dijous, divendres, dissabte o diumenge; mentre que a les vuit del vespre es podia reservar pista per divendres, dissabte, diumenge o dilluns.
  • Em establert de forma experimental, per prevenir abusos, un màxim de 2 reserves per dia i quatre per setmana per cada persona. En funció de l'experiència i de les vostres suggerències, això pot variar.
  • Tothom podrà veure un llistat de les hores que ha reservat, i allà mateix les podrà anul·lar i no se li carregaran. Per prevenir comportaments poc solidaris, el dia abans ja no es pot anul·lar.
Us demano que l'aneu provant i ens comuniqueu qualsevol anomalia que hi podeu trobar.