Vols que t'enviem l'Actualitat del Club cada cop que publiquem res? Dona'ns la teva adreça:
Termes i Condicions
Notícies o dades que volem compartir amb tothom. Recull de l'activitat que fem. Anuncis o comunicats a tots els associats... Si en caben de coses aquí!

IMPORTANT: Canvis a les Reserves i Llum de les Pistes de Tennis

A partir del proper diumenge 1 de febrer, s’efectuaran els següents canvis pel que fa a la il·luminació de les pistes de tennis i el sistema de reserves:

  • La il·luminació deixa de ser un servei gratuït.
  • La durada de les reserves passarà a ser d’hora i mitja, tant pel que fa a reserves individuals com de dobles, enlloc de 1 hora com fins ara. El cost de la reserva es mantindrà en 1 €, que es passarà com fins ara en un rebut posterior juntament amb les quotes.
  • El cost del servei d’il·luminació s’estableix per aquest any 2009 en 1 € per bloc de fins a hora i mitja. També es passarà en el rebut.
  • El control de l’ús el farà el responsable Sr. Leo. Us demanem a tots la màxima col·laboració amb ell, i us preguem li comuniqueu amb diligència quan aneu a fer ús o haveu fet. De moment, mantindrem oberta la porta que dona accés als interruptor perquè tothom es pugui auto servir sense necessitat d’haver d’avisar a l’encarregat.
  • Això no s'aplica als partits de campionat, interns o externs.

Salutacions cordials,

La Junta Directiva