Vols que t'enviem l'Actualitat del Club cada cop que publiquem res? Dona'ns la teva adreça:
Termes i Condicions
Notícies o dades que volem compartir amb tothom. Recull de l'activitat que fem. Anuncis o comunicats a tots els associats... Si en caben de coses aquí!

Us presentem la nova WEB

Avui ens complau presentar-vos la nova pàgina web, que creiem marcarà un canvi a la presència digital d'aquest Club.

L'any 2006 vàrem engegar el projecte de la pàgina web. Inicialment molt senzilla, les eines que hi havien suposaven un nivell de feina massa alt per mantenir-la, i més en format bilingüe com era.

Després d'un periode d'inactivitat, la vàrem rependre l'any passat, amb un enfoc 100% de comunicació cap els socis. Aprenent de les errades, vam deixar de tenir-la en català i castellà, i que cadascú s'expessi com li vingui més de gust, com ja fem en el dia a dia. Perque fos fàcil el manteniment, vam crear un híbrid de pàgina estàtica, enllaçada a un bloc extern on pengàvem les notícies.

A partir d'avui, però, la situació canvia radicalment. Amb el suport de l'empresa iTècnic, que ens ofereix gratuïtament els seus serveis d'allotjament, estrenem una nova ubicació en un servidor que ara ens permet disposar de molts més recursos i tenir-ho tot integrat dins la pròpia pàgina web.

Com podeu comprovar, apart dels canvis estètics, que no son masses, tot sembla igual tret d'un requadre que diu "Espai per Socis". Necessitareu un usuari i una paraula de pas per accedir-hi (us podeu registrar des del propi requadre). Un cop sigueu dins la Intranet, tindreu accés a:

  1. Competicions de tennis. Per les competicions vigents, internes i externes, calendaris i classificacions. Fins avui estava disponible per qualsevol visitant, però creiem que ningú de fora n'ha de fer res.
  2. Ranking de Tennis. Classificació dels jugadors, masculins i femenins, a fi i efecte d'organitzar més eficientment els campionats. És dinàmica i hi ha maneres d'ascendir. Consulteu les normes!
  3. Modificació de dades de contacte.
  4. Llista d'Usuaris. Les dades de contacte de tots els socis registrats a la web. Ara us ha de ser més fàcil quedar els uns amb els altres, (per jugar a tennis, eh? ni que podeu posar una foto entre les vostres dades, això no és una agència de contactes!)
  5. Espai de Debat. Un lloc on es poden plantejar preguntes obertes i tothom hi pot dir la seva. Una veritable Assamblea General permanent!
Però deixeu-me compartir que estem enllestint un aplicatiu que ens ha de permetre reservar pista de tennis anticipadament per Internet (avui tan sols es pot fer pel mateix dia presencialment a les instal·lacions), còmodament des de casa o des de la feina. En aquest moment està en fase de proves i és qüestió de dies. Per aquest motiu, val la pena que us afanyeu a registrar-vos a la Intranet. Viure fora de les Faldes o treballar a Barcelona ja no ha de ser un problema!
Esperem que ho troveu profitòs, i estem com sempre oberts a totes les suggerències que ens feu arribar.