Vols que t'enviem l'Actualitat del Club cada cop que publiquem res? Dona'ns la teva adreça:
Termes i Condicions
Notícies o dades que volem compartir amb tothom. Recull de l'activitat que fem. Anuncis o comunicats a tots els associats... Si en caben de coses aquí!

El CT Montseny participa a la Marató de TV3!

Estimats amics, amb motiu de la Marató de TV3, us convidem a passar un matí tots junts al Club de Tennis Montseny.

El proper dia 14 de desembre, TV3 organitza la Marató en favor de les malalties mentals. Com que, per culpa de la crisi, tots (socis i no socis) estem molt angoixats ideprimits, em decidit solidaritzar-nos amb la Marató de TV3, així que obrim les portes perquè tothom que ho vulgui pugui participar, encara que no sigui soci del club.

El dia 14, des de les 9:00 fins a les 13:30, organitzarem una diada de tennis, petanca i bitlles. Al final gaudirem d’un petit piscolabis per recuperar les forces. La inscripció serà de 3€ per participant, amb els quals col·laborareu amb la Marató. Disposaremd’una urna per recollir aquells donatius que vulgueu afegir. El termini d’inscripció es tanca el dijous 11.

Per participar us heu d’inscriure a les llistes del panell del club o enviant un correu electrònic a info@ctmontseny.es. Heu de triar si voleu participar a tennis o a petanca i paral·lelament podreu disputar partits de bitlles. Pels nens, especifiqueu-nos sisplau l’edat.

Aprofiteu per desdeprimir-vos i desangoixar-vos amb nosaltres i col·laborar en la investigació de les malalties mentals.

US ESPEREM! NO US HO PERDEU!