Vols que t'enviem l'Actualitat del Club cada cop que publiquem res? Dona'ns la teva adreça:
Termes i Condicions
Notícies o dades que volem compartir amb tothom. Recull de l'activitat que fem. Anuncis o comunicats a tots els associats... Si en caben de coses aquí!

Vols anar a la FED CUP a Barcelona, amb preu especial?

Amb motiu de l’eliminatòria de Play Off de Fed Cup que enfronta a la Selecció Espanyola Mapfre davant Polònia els propers dies 19 i 20 d’abril al Centre Municipal de Tennis Vall Hebrón, la Federació Catalana de Tennis i la Real Federación Española de Tenis han formalitzat un gran acord de preus i descomptes especials en la compra d’entrades i abonaments per als CLUBS CATALANS.

Es tracta d’un bona ocasió per gaudir de bon tennis femení internacional en una competició per equips nacionals i, a més, per recolzar el tennis femení com a projecte de present i futur a nivell esportiu. És la primera ocasió que la seu de tennis dels Jocs Olímpics de Barcelona ’92 acull una eliminatòria de la màxima competició mundial per equips femenins.

Preus Especials Clubs afiliats a la Federació Catalana de T ennis

Els preus especials dels abonaments (Entrada per Dissabte 19 i Diumenge 20) per als clubs afiliats a la FCT són els següents:

  • Abonament Infantil (fins els 14 anys): Gratuït
  • Abonament Adult: 10 € (o 5 € dia)

Si estàs interessat en demanar-ne, ens ho has de comunicar per correu electrònic a info@ctmontseny.es i haver abonat el preu de la reserva abans del dia 3 d'abril. Nosaltres ens encarreguem de fer la comanda i anar a buscar les entrades especials.