Hola! de quines instal·lacions disposeu?
 

Piscina per adults
Piscina per infants
2 Pistes de pàdel
3 Pistes de Tennis de moqueta
4 pistes de botxes

Puc llogar les pistes del Club per hores?
 
Sí. Des del 2013, permetem fer ús de les instal·lacions sense necessitat de fer-se soci.
I a qué em dona dret fer-me soci?
 
Podràs fer servir les instal·lacions a un preu molt inferior, i les podràs reservar. Reservar és molt fàcil. Ho pots fer pel mateix dia contactant amb el responsable o anticipadament per Internet.
La piscina la tenim oberta els caps de setmana de juny i des de Sant Joan fins el primer cap de setmana de setembre.
I, si ets soci, sí que pots convidar amics o parents a passar el dia amb tu. Ells podran fer servir les instal·lacions sense restriccions i t’ho carregarem en el proper rebut.
La veritat és que necessito practicar el tennis/pàdel una mica més!
 
Disposem d’una Escola de Tennis i Pàdel per nens i adults, amb monitors titul·lats, on pots fer tant classes d'iniciació com de perfeccionament. Si vols informació addicional, com per exemple quins horaris té, adreçat sisplau a escolatennis@ctmontseny.es
Tinc entès que és molt econòmic. Com us ho feu per mantenir-ho?
 
De fet, les instal·lacions son d’alta qualitat. Les pistes de tennis son de moqueta, i les hem renovat en els els darrers anys. Les pistes de pàdel son del 2013.
L’explicació és ben senzilla. El Club de Tennis Montseny és una Associació sense Ànim de Lucre. La gestionem els mateixos socis a través d’una Junta Directiva, i tots els beneficis es destinen al manteniment del Club.

Quins preus teniu?

Tarifes clun de tennis