Vols que t'enviem l'Actualitat del Club cada cop que publiquem res? Dona'ns la teva adreça:
Termes i Condicions
Notícies o dades que volem compartir amb tothom. Recull de l'activitat que fem. Anuncis o comunicats a tots els associats... Si en caben de coses aquí!

Classificacions 1ª Fase Campionat Individual de tennis

Aquest passat diumenge 8 era la data final per jugar tots els partits de la primera fase del campionat individual de tennis.

En la secció de competicions teniu els grups actualitzats.

Ens hem trobat que hi han hagut partits que no s'han jugat i la organització ha dictaminat que tot partit no jugat o no acabat, no es poden otorgar els punts.

S'ha tingut dos mesos per jugar els partits de lliga, 4 partits en els grups petits o 5 en els grups grans, llavors no hi han excuses de no haver jugat els partits amb anterioritat, no val aceptar punts del rival perquè els regala, la gent s'ha apuntat al campionat per jugar els partits, llavors la gent a de jugar.

En cada grup, hi ha la persona que promociona d'ascens, si n'hi ha, i el de descens, hi ha temps per jugar el partit fins el dia 31 de desembre.

Podeu quedar vosaltres mateixos i jugar-lo i un cop fet, dir-nos el resultat, sino es queda amb una data concreta l'organització posarà dia i hora per la realització del partit.

A partir de la primera setmana de gener, començarà la segona fase del campionat.