El Club de Tennis Montseny va ser fundat l’any 1976 per un nombrós grup de veïns de la Urbanització de Les Faldes del Montseny, amb una clara missió: fomentar la pràctica de l’esport i la relació social entre els veïns.  Un  Club que mai s’ha limitat a mantenir unes pistes i organitzar campionats i classes de tennis, si no que ho completa organitzant excursions, encontres i activitats entre els seus associats.

 

Des d’aleshores fins ara el nostre Club ha anat creixent en l’àmbit esportiu: nous tornejos i campionats, nous assoliments esportius del nostres equips de tennis, la incorporació del pàdel, ...

 

La construcció d’aquesta web fa que fem un pas més endavant cap a la modernització del nostre Club, creada amb la finalitat de facilitar i millorar el contacte, la informació  i la consulta amb el socis i amb totes les persones que puguin estar interessades en el nostre club.

 

Creiem que els valors que dóna l’esport i que són tan necessaris tant per a la pràctica del tennis i del pàdel  com per a la vida quotidiana, acompanyats amb un entorn on es respira natura i tranquil·litat,  fa que el CLUB TENNIS MONTSENY sigui el lloc i l’espai  on tots ens hi sentim bé.

 

 

Lluís Vallmitjana,
President