Vols que t'enviem l'Actualitat del Club cada cop que publiquem res? Dona'ns la teva adreça:
Termes i Condicions
Notícies o dades que volem compartir amb tothom. Recull de l'activitat que fem. Anuncis o comunicats a tots els associats... Si en caben de coses aquí!

Campionat Lliga Social 2012-2013

En el Club teniu penjades a partir d'avui dia 11 de setembre el llistat per apuntar-vos al campionat lliga social 2012-2013.

El campionat és en forma de lliga de uns 9-10 jugadors on aquestes lligues es formen a través del rànking de la gent inscrita al campionat. Els 10 primers del rànking aniràn al primer grup, els 10 següents al 2on grup, així fins a formar tots els grups.

La puntuació funciona com és habitual, guanyant el partit per 2 sets a 0, s'aconsegueix 3 punts per el guanyador i 0 per el perdedor, i si es guanya 2 sets a 1, el guanyador aconsegueix 2 punts i el perdedor 1.

Els dos primers classificats pujaran de grup i el tercer farà un partit de promoció amb el antepenúltim del grup superior. Per tant el penúltim i últim de cada grup descendirà de grup.

Aquest any serem molt estrictes amb els partits atraçats, donant només 15 dies per jugar el partit ajornat. Passat aquests 15 dies es donara el partit com a perdut.

Cada setmana possarem la llista de partits atraçats i la data final per jugar el partit, així serà més fàcil saber fins quan temps tens per jugar el partit.

Aquest campionat és GRATUÏT, no es paga ni llum ni reserves, això si, si hi ha un partit atraçat i es juga un altre dia, la reserva segueix sent gratuïta però si s'utilitza la llum, aquesta s'haura d'abonar o apuntar al taulell de la llum.

Vinga animeu-vos i participeu!!!