Vols que t'enviem l'Actualitat del Club cada cop que publiquem res? Dona'ns la teva adreça:
Termes i Condicions
Notícies o dades que volem compartir amb tothom. Recull de l'activitat que fem. Anuncis o comunicats a tots els associats... Si en caben de coses aquí!

Horaris Cap de setmana 21 i 22 d'abril i dates de les Finals

Hola a tots i totes, en la secció competicions i en el taulell d'anuncis estan penjats els horaris de joc per aquest cap de setmana que són molt poquets, ja que el campionat ja s'acaba.

Per això us comunico, que les finals i el menjar es realitzarà el dissabte dia 12 de maig. En el taulell del club, hi haurà les llistes perquè tothom que vulgui assistir al dinar s'apunti i si ha d'afegir, fills, parella, amics, etc. ho pugui fer.

Recordar que el campionat hi havia un cost, que aquest incluïa el dinar, que és de 8€ l'adult i 5 € infantil menor de 12 anys. Aquests diners es pagaran el mateix dia 12 i si algú que no ha participat en el campionat i vol quedarse a dinar, el preu és el mateix.

Si algun participant del campionat, no pot assistir al dinar, se li carregarà el preu del campionat per el banc.

 

Indicar que el dia 12 es celebrarà un campionat de petanca on els premis són, el preu d'aquest es de 2€ per persona, i si la persona es queda a dinar, ja li entra el preu del campionat de petanca amb els 8€

  • 1º Classificat 2 Paletilles
  • 2º Classificat 2 Formatges
  • 3º Classificat 2 Llonganisses