Vols que t'enviem l'Actualitat del Club cada cop que publiquem res? Dona'ns la teva adreça:
Termes i Condicions
Notícies o dades que volem compartir amb tothom. Recull de l'activitat que fem. Anuncis o comunicats a tots els associats... Si en caben de coses aquí!

Inici Campionat Social 2012

En la secció de Competicions estan penjats els quadres del Absolut i Femeni del campionat Social 2012. Aquest any no hi ha Infantil, ja que només hi havia apuntats 3 persones, aquestes, formen part del quadre femení.

Gairebé tothom jugarà els mateixos partits o com a mínim un menys que la resta, tot això és degut dels BYE's que són espais en blanc per omplir el quadre. Llavors, per culpa d'aquests BYE's es juga un partit menys o més depenent del quadre.

Per la part Absoluta, el quadre és de 64 perquè s'han apuntat 36 persones, 28 passen directes, és a dir, tenen BYE i hi ha 4 enfrontaments previs, d'aquests enfrontaments, el qui perdi passarà a una lligueta on jugaràn tots els que han perdut a la ronda previa, per així jugar més partits.

Cal a dir que tots els partits són al millor de 3 sets amb tie-breaks en tots ells.

Si en la eliminatoria tots dos jugadors/es us posseu d'acord en fer un tie-break enlloc de tercer set, o no voleu jugar tie-break ho podeu fer, però sempre amb el consentiment de les dues persones, si una d'elles no esta conforme, s'ha de jugar el tercer set com mana el reglament. Al igual cas que els tie-breaks.

Estigueu atents perquè dimecres o dijous es penjaran les llistes dels partits, una setmana jugaran l'Absolut i l'altre el Femení, però per possar tots els quadres bé, sense bye's aquesta setmana jugaran tots els partits que no tinguin bye's del Femení i del Absolut.

 

Molta Sort a tots!