Vols que t'enviem l'Actualitat del Club cada cop que publiquem res? Dona'ns la teva adreça:
Termes i Condicions
Notícies o dades que volem compartir amb tothom. Recull de l'activitat que fem. Anuncis o comunicats a tots els associats... Si en caben de coses aquí!
Error
  • LOADING FAILED::Plugins Class

Campionat de Tie-breaks (Festa Major de Faldes)

El proper dissabte 30 de juliol, i dins el marc de la Festa Major de barri de Les Faldes del Montseny, organitzem una jornada de tennis de tot el dia, oberta a tothom, socis i no socis.

La fòrmula escollida serà el de campionat de Tie-Breaks (es disputen partits al millor de 3 tie-breaks, si un jugador guanya els dos primers, ja no es disputa el tercer. Un partit pot durar entre deu minuts i mitja hora). Hi hauran les modalitats Absoluta i Femenina.

Es repartiran tots els inscrits en grups de quatre per una primera ronda de lligueta, d'aquesta manera tothom té assegurat un mínim de participació de tres partits.

Els dos millors de cada grup passaran a la ronda d'eliminatóries, que durarà tot el dia fins a arribar a les finals.

Us podeu inscriure fins el dimecres 27, trucant per telèfon al 669.994.413 (Toni), o be en el següent formulari:

There is no form with this name or may be the form is unpublished, Please check the form and the url and the form management

Estigueu atents a la web i al taulell del Club, doncs a partir de divendres es publicaran els ordres de joc, i no cal recordar que s'ha de ser puntual i estar a la pista a l'hora.

La Direcció del torneig es reserva de modificar ordre de joc, i fins i tot de donar partits per perduts, a fi i efecte de garantir el màxim dinamisme.

Tanmateix, com a tot torneig de Tennis, no hi ha una hora exacta de començament, sino que es depen de la durada dels partits previs, per la qual cosa es pot avançar o endarrerir el moment de començar. Per això no publicarem hores exactes d'inici, sino tan sols l'ordre dels partits.

Us hi esperem a tots, i esperem també que feu còrrer la veu!