Vols que t'enviem l'Actualitat del Club cada cop que publiquem res? Dona'ns la teva adreça:
Termes i Condicions
Notícies o dades que volem compartir amb tothom. Recull de l'activitat que fem. Anuncis o comunicats a tots els associats... Si en caben de coses aquí!

Inscripcions per el nou campionat de dobles 2011

En el taulell d'anuncis hi ha els fulls per inscriure's al campionat de dobles absolut i femeni que celebrarem aquests mesos finals del 2011.

Serà com l'any passat, amb una lligueta inicial, on després de la lliga formada de 4 o 5 participants, es faran dos quadres, el A i el B, els 2 primers classificats passen al A i la resta al B.

Hi ha temps per apuntar-se fins el diumenge dia 18 de Setembre, el que no sabem encara, és la data d'inici, ja que estem mirant de no coincidir amb les 8 Hores de Tennis i Petanca.

 

TEMA RANKING i PREMIS CAMPIONAT LLIGA 2011

Aquest dissabte dia 3 de Setembre tots els partits de promoció hauran acabat i penjarem tant a la web com en el taulell d'anuncis el nou ranking i a partir del dia 4 de Setembre ja es podran realitzar reptes. Ara fins al proper campionat individual esta obert l'opció dels reptes i recordar que cadascu pot reptar a qualsevol persona que estigui 5 posicions per sobre, i cal recordar qui perdi el repte, sigui qui sigui, (el reptador o el reptat), perd una posició.

Els premis del campionat de lliga que hem celebrat, es donaran en les 8 Hores de Tennis i Petanca.