Vols que t'enviem l'Actualitat del Club cada cop que publiquem res? Dona'ns la teva adreça:
Termes i Condicions
Notícies o dades que volem compartir amb tothom. Recull de l'activitat que fem. Anuncis o comunicats a tots els associats... Si en caben de coses aquí!

Inici Campionat de Dobles 2011

Aquest cap de setmana, 24 i 25 de Setembre, comença el campionat de dobles absolut i femeni.

Tenim record de participació amb 16 parelles d'Absolut, que igualem a les de l'any passat, però hem doblat la participació femenina, on aquest any hi han 10 parelles.

En la secció Competicions podeu veure els grups que s'han format, després de fer el sorteig i comentar-vos, que aquest any volem allargar una mica el campionat, i que després de la lligueta, que si tot va bé i el temps ens ho permet, en 3 o 4 setmanes ho tenim liquidat, hi haurà una altre lliga.

És a dir, els dos primers classificats de cada grup, en total 8 parelles, formaran una altre lliga, aquesta amb 4 participants cadascuna, on en cada lliga hi haurà dos primers classificats i dos segons classificats, però mai es trobarien dues parelles que hagin ja jugat en la primera lligueta.

Amb els dos darrers classificats de cada grup en la primera lliga, és farà exactament igual.

Llavors al finalitzar la segona lliga, es faràn semifinals amb els 2 primers classificats dels dos grups i a continuació la final. Amb els grups de 3ers i 4arts, el mateix.

Amb el femeni l'única diferència és que en el grup de adalt es classifica els 2 primers de cada grup i el millor tercer, i en grup de abaix es classifica el pitjor tercer i els dos darrers de cada grup.

En cas d'empat entre 3, mirarem qui ha guanyat més partits, i si es repetis l'empat els jocs a favor.

Si teniu qualsevol dubte contacteu amb en Toni.

 

Molta sort a tothom !!!