Vols que t'enviem l'Actualitat del Club cada cop que publiquem res? Dona'ns la teva adreça:
Termes i Condicions
Notícies o dades que volem compartir amb tothom. Recull de l'activitat que fem. Anuncis o comunicats a tots els associats... Si en caben de coses aquí!

Renovació Consell del Poble

Ens fem ressó del següent comunicat rebut des de l'Area de Comunicació de l'Ajuntament de Sant Pere, demanant voluntaris entre la ciutadania per la renovació de representants en el Consell del Poble:

 

Benvolguts,

Em dirigeixo a tots vosaltres per tal de posar en marxa la renovació del Consell del Poble. Com bé sabeu, el Consell està pendent de renovar-se des de fa més de dos anys i ara pot ser un bon moment per donar-li un nou impuls i afrontar-ne la renovació.

En uns moments en que la societat general reclama una major participació en la vida política i major participació en les decisions que es prenen i que ens afecten a tots, crec que és de vital importància aprofitar aquelles eines que ja tenim per tal de fer-ho possible. Més encara en un poble petit com el nostre, on hauria de ser més fàcil poder fer arribar als nostres dirigents els neguits i les opinions dels veïns en els temes cabdals del municipi.

És, doncs, amb aquesta intenció, i per mandat exprés del Plenari de l’Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor, que engego la renovació del Consell.

Us animo a que, com a entitat ciutadana, escolliu els vostres representants al Consell. Segons l’actual Reglament, que us adjunto, en un termini de dos mesos ens heu de fer arribar la proposta de les persones designades per tal d’incorporar-les al Consell del Poble. A principis de Gener de 2012 convocarem el Consell per tal de portar a terme la renovació amb els nous membres i després, un cop renovat, proposaré la creació d’una comissió que valori la modificació i actualització del Reglament.

M’agradaria aconseguir un Reglament intern que ens permeti tenir un Consell del Poble objectiu i independent. Vull un Consell al màxim despolititzat, que sigui efectiu i dinàmic i que les seves opinions serveixin de guia per a que els nostres representants polítics prenguin les decisions tenint en compte la veu del poble. De moment això només són intencions. Dependrà de tots vosaltres que ho puguem portar a terme; ja que sereu vosaltres els veritables protagonistes del Consell i sereu vosaltres qui direu com el voleu.

Alhora us demano que m’ajudeu a fer difusió de la renovació del Consell des de les vostres Associacions, com sabeu tal com diu el reglament s’ha de crear una Borsa de Ciutadania Voluntaria.

Us prego que en feu difusió, ja sigui boca-orella, ja sigui via blocs, webs etc…qui ho vulgui es podrà inscriure ja sigui a les oficines municipals o via web municipal.

Resto a la vostra disposició

Joan Garcia

President del Consell de Poble

 

 

ATTACHMENTS TITLE
DOWNLOAD THIS FILE (consell_de_poble_reglament.pdf)consell_de_poble_reglament.pdf[ ]179 Kb