Vols que t'enviem l'Actualitat del Club cada cop que publiquem res? Dona'ns la teva adreça:
Termes i Condicions
Notícies o dades que volem compartir amb tothom. Recull de l'activitat que fem. Anuncis o comunicats a tots els associats... Si en caben de coses aquí!

Inscripcions per el Dinar del dia 17 d'abril

El diumenge dia 17 d’abril per el matí, es celebrarà totes les finals de tennis del campionat Social 2011. Tot seguit hi haurà un dinar on al finalitzar donarem els premis del campionat.

El menú del dinar és : "CORDERO ESTILO CARMELA i JUDIAS BLANCAS"  postre i cafè i per els més petits i també per qui ho desitgi, també farem una MACARRONADA.

Tots els socis que s’han apuntat al campionat de tennis, tenen pagat el dinar amb la inscripció, però si volen apuntar a un acompanyant o fills o poden fer en el llistat que esta penjat al taulell d'anuncis del club.

Els preus són: 8€ per adults i 5€ per infantils (Macarronada).

A més a més, s’organitza un campionat de petanca el mateix dia 17, aquest és totalment gratuït i la durada serà del mateix matí, si després es volen quedar a dinar, el preu és el mateix, 8 € per adults i 5€ Macarronada,i s'ha de fer dues creus, una a la casella del dinar i l'altre a la del Torneig de petanca, al costat hi ha un espai per apuntar el nom de la parella la que es participarà al torneig , si s’ha participat al campionat de tennis només cal posar una sola creu a Torneig Petanca  i el nom de la parella.

Per a més informació contacteu amb Mari Jimenez o amb en Toni Valor.