Vols que t'enviem l'Actualitat del Club cada cop que publiquem res? Dona'ns la teva adreça:
Termes i Condicions
Notícies o dades que volem compartir amb tothom. Recull de l'activitat que fem. Anuncis o comunicats a tots els associats... Si en caben de coses aquí!

Inici Campionat Social

En la secció Competicions, esta adjuntat tots els quadres i entre avui i demà, estaran penjats els horaris de partits.

Penseu que som  69 inscrits, això vol dir que no tothom podrem jugar en el mateix cap de setmana, en el quadre hi ha gent que esta excepta de jugar algun partit, això s'anomena BYE, llavors aquesta persona haurà d'esperar un enfrontament entre altre gent, fins que aquest partit no es jugui, ell/a no podrà disputar el seu partit.

Com podeu observar, al costat de cada nom hi ha un telèfon per posar-se en contacte amb la persona en cas de no poder assistir al partit i/o intentar adelantar/atrasar el partit. En el cas dels infantils el mobil, és d'un dels pares del nen.

Penseu que serem bastant estrictes amb el compliment de dates de partits, ja que el campionat s'ha d'acabar el dia 17 d'abril, llavors un partit ajornat, donarem molt poc marge per jugar-lo, si no es juga, la persona que l'ha aplaçat, perdrà per W.O

Avui o demà hi hauran posats els horaris tant a la web com en el taulell d'anuncis, sempre podeu modificar els horaris, i si voleu la pista reservada, comuniqueu-li a en Toni i ells us reservarà la pista.

Molta sort a tots/es!