Vols que t'enviem l'Actualitat del Club cada cop que publiquem res? Dona'ns la teva adreça:
Termes i Condicions
Notícies o dades que volem compartir amb tothom. Recull de l'activitat que fem. Anuncis o comunicats a tots els associats... Si en caben de coses aquí!

Campionat Social 2011

Us comuniquem que en el tauler d'anuncis del club, hi ha penjat les llistes per participar al nou campionat de tennis. Aquesta vegada és individual i és en forma d'eliminatories, si es perd el primer partit es va a un 2on quadre de consolació. Hi haurà 3 categories, Absolut, femeni i Infantil Sub 12.

Hi ha temps per apuntar-se fins el dia 30 de Gener a a les 12h, que és quan es realitzarà el sorteig de tot el quadre.

Aquest any volem fer que l'entrega de premis sigui una festa, i ho farem mitjançant un dinar al club, on per el matí es jugarà totes les finals i després hi haura un dinar per tots els participants del torneig i qui ens vulgui acompanyar.

El Dinar es farà el 17 d'Abril, el chef encara esta rumiant que farem, tant aviat com es decideixi us ho comunicarem.

En aquest campionat hi haurà una inscripció, el que costa el dinar, aproximadament 8€ adults i 5€ nens menors de 12 anys, el preu pot variar depenent del dinar que s'elabori, i el pagament s'abonarà juntament amb el rebut de soci.

En el taulell també hi ha una casella per apuntar-se només al dinar, en cas d'acompanyants o de socis que no vulguin apuntar-se al campionat però volen participar en la festa cloenda. El preu serà el mateix que l'inscripció al campionat.

En el quadre hi haurà caps de serie, i aquest es regiràn per el ranking a dia 30 de gener, que és el dia del sorteig.

Aquest campionat PUNTUA per el ranking. Els enfrontaments durant el campionat són com a reptes, és a dir si s'enfronten la persona que ocupa el 20è lloc contra el 5è i aquest últim perd, la persona que esta en la posició 20 puja al 5è lloc i aquesta perd una posició.

Recordeu, que no participar en un campionat es té una penalització de 10 llocs al ranking.

Perdre el primer partit per W.O. vol dir la eliminació total del campionat, aquesta persona no podrà anar al quadre de consolació, i tindrà els mateixos afectes com si no s'hagués apuntat.

Més endavant anunciarem el menu del dia 17 d'Abril.

Sort a tothom i animeu-vos a participar.