Vols que t'enviem l'Actualitat del Club cada cop que publiquem res? Dona'ns la teva adreça:
Termes i Condicions
Notícies o dades que volem compartir amb tothom. Recull de l'activitat que fem. Anuncis o comunicats a tots els associats... Si en caben de coses aquí!

Campionat de dobles

En el taulell d'anuncis hi ha les llistes per apuntar-se al campionat de dobles que s'inicia el cap de setmana del 18 i 19 de setembre, on l'últim dia per apuntar-se, és el dia 15 de setembre

Hi ha les modalitats dobles Absolut i dobles femení. Cadascú es pot apuntar amb la parella que vulgui, encara que aquesta vegada, l'organització del torneig faran dos grups dintre del Absolut segons el nivell, respectant posicions del ranking entre la parella.

Esperem que d'aquesta manera, tots disfrutem més jugant amb gent d'un nivell semblant. Si alguna parella té preferencia per un nivell determinat, pots indicar-ho en el taulell al costat del telefon amb un "A" per el nivell superior, o una "B" per el nivell intermig


Tot i així l'organització podrà modificar la petició, bé per quadrar grups o bé per igualar nivells per els dos grups.

Per millorar el funcionament del campionat, tots els partits que no es juguin en els dos caps de setmana següents del partit programat, serà donat com a no vàlid, aplicant 0 punts per les dues parelles.

Intentarem aconseguir bons premis per les parelles guanyadores, així que toca buscar una bona parella i apuntar-vos.