Vols que t'enviem l'Actualitat del Club cada cop que publiquem res? Dona'ns la teva adreça:
Termes i Condicions
Notícies o dades que volem compartir amb tothom. Recull de l'activitat que fem. Anuncis o comunicats a tots els associats... Si en caben de coses aquí!

Final temporada Campionats 2009-2010

S'acaba la temporada i després d'aquestes vacances en comencem una de nova. Això si hem de fer una mica la mirada enrera dels merits aconseguits per els socis del C.T Montseny.

Primer recordar la primera victoria del equip absolut masculí en el campionat de Catalunya, on van guanyar al C.T Horta per 5 punts a 2 on l'enfrontament es va fer a les instal·lacions del C.T Horta, que en d'aqui a dos anys, celebraràn el seu centenari.

També s'ha d'anomenar el gran paper del equip femeni +30 on van quedar en tercera posició, darrera de equips tant bons com el C.T Masnou i R.C.T Barcelona 1899.

També a dir que, aquest any han hagut tres equips masculins al comarcal, l'alevi, l'infantil i el senior +30.

A més a més han hagut una vintena de nens que s'han fet la llicencia de mini tennis i han anat a competir individualment, en jornades de mini tennis en clubs del vallès i d'osona.

Cal mencionar a dos nens de l'escola de tennis que van guanyar dos de les jornades que van assistir, aquests són en Guille Isla Martinez, que va guanyar la competició celebrada a Ripollet i en Alex Garcia Gamez, que va guanyar la competició celebrada a Tona.

Membres Equip Femení: Tere Aspeix, Maite Gutierrez, Encarnita Martos, Mª Cruz i Montse De Paco, Maria Pazos i Núria Mut

Guille i Alex, Enhorabona Campions !!!!