Vols que t'enviem l'Actualitat del Club cada cop que publiquem res? Dona'ns la teva adreça:
Termes i Condicions
Notícies o dades que volem compartir amb tothom. Recull de l'activitat que fem. Anuncis o comunicats a tots els associats... Si en caben de coses aquí!

Actualitzat Classificació Lliga Social

Actualitzada totes les classificacions de tots els grups. Actualment estem per la jornada 4 i alguns grups comencen aquesta setmana la jornada 5.

A partir d'ara no us refieu que una setmana es juga i l'altre no, aprofitant el bon temps dels caps de setmana i que ara es fa fosc més tard, hi hauran partits a les 19:00h tant del dissabte com el diumenge.

Faig un petit resum dels partits pendents de cada grup, cadascu sap quants partits pendents li queden i ja sabeu, quan els volgueu jugar, comuniqueu-nos i us reservem la pista sense cap cost.

ABS Grup 1: Només hi ha un partit pendent.

ABS Grup 2: Queden 2 partits pendents, us comunicu, que Sergi Hernandez ha abandonat, llavors, la persona que hauria de jugar contra ell, aquella jornada descansara, la bona noticia es que ja teniu una persona que baixa, llavors, només hi haurà una altre persona que baixarà i una que promocionarà amb el 3º del Grup 3.

ABS Grup 3: 8 Partits pendents, a possar-vos les piles...

ABS Grup 4:  8 Partits pendents, li fan la competencia al Grup 3 ???

Fem Grup 1 : 3 partits i mig pendents ja que hi ha un que s'ha jugat un set i encara no s'ha finalitzat, ho volen deixar per l'emoció...

Fem Grup 2: 7 Partits pendents, aquest cap de setmana ha fet mal i s'han aplaçat molts partits, a veure si ens possem les piles i els juguem entre setmana o en algun forat del cap de setmana.

Infantil : 3 Partits pendents, molt bé nois, que n'aprenguin !!!

 

Anims i molta sort !