Vols que t'enviem l'Actualitat del Club cada cop que publiquem res? Dona'ns la teva adreça:
Termes i Condicions
Notícies o dades que volem compartir amb tothom. Recull de l'activitat que fem. Anuncis o comunicats a tots els associats... Si en caben de coses aquí!

Arrenca el Campionat Lliga Social 2010

Aquest cap de setmana arrenca el nou campionat Lliga Social 2010. Aquesta setmana comencen els grups 3 i 4 del Absolut i el 1 i 2 del Femení.

La setmana vinent, començarà el 1 i 2 del Absolut i el Infantil.

Ens hem de concenciar tots i saber que són molts partits, en les primeres jornades, es deixarà una pista per socis, però hi haurà setmanes, que ens serà impossible deixar una pista lliure i haurem de disposar de totes les hores per anar liquidant jornada rera jornada per així fer que el campionat no s'allargi molt.

Els grups i classificacions estaran penjades a la web igualment que l'horari de joc de la propera setmana. En les primeres jornades és convenient que us truqueu per confirmar o avisar al company l'hora del partit, ja que les llistes han estat bastant temps penjades i no sabem si tothom esta avisat que comencem aquesta setmana.

Degut això, en la primera setmana no hi haurà cap W.O (Walk Over),victòria perque no s'ha presentat, almenys que s'hagi trucat al adversari i aquest estigues avisat de quina hora havia de jugar.

Per qualsevol dubte podeu consultar al Sergio o al Toni respecte el funcionament de la lliga.

Anims i molta sort!!