Vols que t'enviem l'Actualitat del Club cada cop que publiquem res? Dona'ns la teva adreça:
Termes i Condicions
Notícies o dades que volem compartir amb tothom. Recull de l'activitat que fem. Anuncis o comunicats a tots els associats... Si en caben de coses aquí!

Modificacions Normes Ranking

Vist que tenim varies propostes, i els reptes estan començant a funcionar, hem pres una decisió en el canvi de normes, que són les següents:

  • Abans si una persona estava en el ranking, només podia reptar a les 3 persones que estaven per sobre seu. Doncs ara, si la persona esta per sota dels 20 primers, aquesta pot reptar a les 5 persones per sobre seu. Si la persona esta per sobre dels 20 primers, segueix la mateixa norma d'abans, només pot a les 3 persones per sobre.

  • Si una persona, que ja esta dintre del ranking, fa un repte i perd, aquesta perdrà una posició, si guanya, segueix els pasos anteriors, el reptador, es posarà en la posició del reptat, i el reptat i els jugadors que estaven entre el reptat i el reptador, perdràn una posició. (Aquesta s'aplicara més endavant, ja ho notificarem)

Esperem que així hi hagi molta més competivitat i donem opció a que si una persona esta molt baixa en el ranking i abans del torneig vol pujar per estar més amunt, pugui anar més depressa.

Moltes gràcies, esperem que aixó del ranking ho transformem com una altre competició a part del tornetgos.