Vols que t'enviem l'Actualitat del Club cada cop que publiquem res? Dona'ns la teva adreça:
Termes i Condicions
Notícies o dades que volem compartir amb tothom. Recull de l'activitat que fem. Anuncis o comunicats a tots els associats... Si en caben de coses aquí!

Inscripcions I campionat individual del 2010


Ens plau comunicar-vos, que en el taulell d'anuncis, esta la llista per inscriure's al campionat d'individual que començarà el cap de setmana 6 i 7 de Març, ja que aquests, funcionarà a través del ranking.

El campionat és en forma de lliga, on aproximadament cada grup tindrà 8 persones, tot depen del nombre d'inscrits, on els dos primers classificats de cada grup, pujaran de grup i el tercer farà un partit de promoció contra l'antepenúltim del grup superior.Els partits es faran al millor de tres sets, on si guanyes per dos sets a zero, el guanyador tindra 3 punts i el perdedor, 0 punts, si queden 2 sets a 1, el guanyador obtindrà 2 punts i el perdedor 1 punt.

Al final de la lligueta, en cas d'empat, es mirarà l'enfrontament entre si i en cas de triple empat i no es pot decidir per enfrontaments, es decidirà per diferència de jocs.

Com es formaran els grups?

Doncs  aquests es faran amb el ranking a dia 28 de Febrer. Depenent dels inscrits a la fulla del taulell d'anuncis, s'agafara els 8 primers jugadors que estiguin millor classificats i formaran el primer grup, després els altres 8 i així successivament fins a formar tots els grups.

Si un jugador s'apunta i no està en el ranking, aquest anirà al últim grup.

Com pujar al ranking i estar millor classificat?

Doncs reptant, teniu temps fins el 28 de Febrer per anar reptant als companys i companyes per anar pujant de ranking.

Com funciona els reptes?

Si una persona no està en el ranking, aquesta pot reptar a qualsevol que estigui de la meitat del ranking cap a vall, un cop el repti, si el guanya el reptador pasara a tenir la posició de la persona reptada i aquesta baixarà un lloc, però si el reptador perd, aquest pasara a l'últim del ranking.

Un cop estas dintre el repte, només pots reptar a les 3 persones que es té per sobre. Amb l'excepció de si hi ha algú amb una lesió greu, d'una certa durada, es deixarà reptar a un de més.

El ranking està penjat al taulell d'anuncis, i properament estarà actiu per la pàgina web.

El termini de inscripció es tanca el dia 28 de Febrer.