Vols que t'enviem l'Actualitat del Club cada cop que publiquem res? Dona'ns la teva adreça:
Termes i Condicions
Notícies o dades que volem compartir amb tothom. Recull de l'activitat que fem. Anuncis o comunicats a tots els associats... Si en caben de coses aquí!

Elecció d' equipacions del C.T Montseny

Us presentem els models que hem vist per fer les equipacions del Club Tennis Montseny. Són de la marca Luanvi, i la compra d'aquests la farem a través de la botiga Esports10 de Cardedeu.

Ens agradaria que si esteu interesats ens ho comentessiu, ja que farem una primera partida a principis de l'any 2010, per les talles serà convenient anar a la botiga y provar-se una mostra que tindràn allà.

Però abans de tot, el que volem, és que el soci doni la seva opinió, i ens comuniqui quin dels tres conjunts li agrada més. L'enquesta estarà fins a finals de desembre.

Per escollir, el que heu de fer, és votar en l'enquesta que hi ha en la pàgina central de la web.

L'equip complet sortirà entre 65 - 70 €, on inclou xandal de microfibra, samarreta de polyester y pantalons amb butxaques. En el cas de les dones hi haurà la possibilitat de obtenir el polo (també de polyester). Totes les prendas aniràn serigrafiades amb el nom del club.

Pensem que els xandals donarà una mica més de serietat al club, tant a l'hora de competir en campionats fora del nostre club, com a entitat en el mateix poble.

Els xandals estan adreçats per tots els socis, tant als que fan campionats com els que no. 

Luanvi Model Kenia (Blanc-Verd-Gris)
Chandal Hombre Camiseta Hombre Bermuda
Chandal Mujer Polo Mujer Bermuda
Luanvi Model Kenia (Blanc-Gris-Vermell)
Chandal Hombre Camiseta Hombre Bermuda
Chandal Mujer Polo Mujer Bermuda
Luanvi Model Kenia (Taronja-Blanc-Gris)
Chandal Hombre Camiseta Hombre Bermuda
Chandal Mujer Polo Mujer Bermuda