Vols que t'enviem l'Actualitat del Club cada cop que publiquem res? Dona'ns la teva adreça:
Termes i Condicions
Notícies o dades que volem compartir amb tothom. Recull de l'activitat que fem. Anuncis o comunicats a tots els associats... Si en caben de coses aquí!

Recordatori del Campionat de Primavera del proper cap de setmana

Us recordem que el proper cap de setmana, els dies 9 i 10 de maig, celebrem el campionat de primavera que varem haver d’aplaçar per culpa de la pluja.

Us recordem també que el torneig de tennis es jugarà en mode de “torneig del caos” (en un quadre) on si perds el primer partit que jugues hi haurà un altre quadre de consolació. Els partits es jugaran a un sol set on hi haurà tie-break per desempatar, en semifinals i finals hi haurà un set “americà” (a 9 jocs amb tie-break per desempatar).

En el tennis hi haurà 3 diferents categories:

 

  • Sub 12: Per nens i nenes que tinguin 12 anys o menys.
  • Absolut: Per homes i dones que vulguin participar.
  • Femení: Per dones > 12 anys que vulguin participar i no vulguin estar en el campionat Absolut.

 

En el torneig de petanca, es farà per parelles.

El preu del campionat serà de 7€ pels adults i 5€ pels nens. En aquest preu, hi ha inclòs un pica – pica i botifarra amb pa amb tomàquet. El dinar es celebrarà diumenge dia 9. Després es donaran els premis als guanyadors.

Us recordem també que, pel que fa als inscrits, comptem amb tots els que us vareu inscriure previament. En cas que hi hagi cap canvi (altes o baixes), aviseu si no ho heu fet encara, abans del 3 de maig a Mª José (telf: 607.490.598) o a Pati (telf: 620.388.170) . Esperem la vostra participació!!!